Προς το περιεχόμενο

mesjunior

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    43
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mesjunior

0

Φήμη

  1. ναι ο ογκος του μπρατσου δεν βολευει αρκετα λεω για την cordoba εχει κατι που μπορει να μου κανει.
  2. μεχρι 500 ευρο δεν μπορει κατι θα παιζει εχω δει καποιους καλητεχνες να παιζουν με το στιλ κιθαρας που μιλαμε αλλα δεν ξερω πος να την ψαξω
  3. παιζω ακουστικη και θα θελα μια κλασικη αλλα στα μετρα της ακουστικης ασπουμε το μπρατσο της να ειναι στο μεγεθος και στον ογκο οπος μιας ακουστικης .. το λεω αυτο γιατι οι περισοτερες κλασικες βγαινουν με χοντρο μπρατσο και δεν με βολευει..μαρκα ισως να με βοηθισει! ευχαρηστω
  4. πλακα θα εχει για εμας τους φολκαδες!! 8) 8) ;D http://www.shadow-electronics.com/viewpro.html?lang_id=&id=254
  5. ΩΡΑΙΑ πραγματα ακουω απο τον φιλο blue ΜΟΥ αρεσε πολυ το βαλσ!! τελικα ομος τι να κανω?για την ακουστικη μου?? φισμαν? ερθ? μικροφωνα εχω και απο το πιανo..ΑΛΛΑ ., μου βγαζει πολυ πριμο ηχο! ακουω!! ??? ???
  6. για φισμαν με βλεπω μιας και ειμαι και ψαρας! για το λογο που λεσ οτι το βαζεισ απο κιθαρα σε κιθαρα!!
  7. οχι για την ωρα το θελω μονο για ηχοραφιση! αλλα με το μικροφωνο οσες μεριεσ και τεχνικες να της κανω αυτη βγαζει ενα πολυ bright ηχο.και λεω ισως με το κρυσταλο να το φερω καπος..?
  8. 400 euro καπου εκει! κρυσταλου?? κινεζικα!! ??? ??? εγω ξερω ενα καρφι που μπενει πισω χχαχαχχα !! που λογικα ειναι για να δεσεις την κιθαρα απο ζωνη.. τι μαρκα να κοιταξω? και τι ηχος θα βγενει λογικα θα ειναι μεσος? δεν θα εχει πολλα πριμα.θα ειναι μπασοσ?
  9. οχι, ευχαρηστω καταρχην θελω να την κανω,,, πιστευεις οτιειναι καλητερα ενα καρφι μεσα η ενα mic (στο ηχειο της)? η και τα 2? και κατι ακομα χορδες? καθε ποτε αλαζεις? ??? ???
  10. καλημερα 1τον σαν καινουργιος κιθαρηστας (πιανιστας ειμαι) θελω να μου πειτε εσεις..2 πραγματακια.. ενα ειναι απο ποτε και μετα η κιθαρα αρχιζει η τλπ γιατι μου ξεκουρδιζετε καμια φορα ?? (ειναι μερος της κιθαρα το να κουρδιζεις καθε 3 4 μερεσ?) και κατι αλλο εχω μια ακουστικη αρτ&Λουθερ δεν εχει μαγνητες,, τι ειναι καλο να παρω καρφι στο πισω μερος? και τι μαρκα? ευχαρηστω.. ;D ;D ;D
  11. ευχαρηστω για τις απαντησεις ειμαι ομος αναμεσα σε αυτες.. http://www.thomann.de/gb/artlutherie_dreadnought_cedar.htm http://www.thomann.de/gb/seagull_s6_the_original.htm http://www.thomann.de/gb/artlutherie_dreadnought_antique_burst.htm τι λετε????? και κατι ακομα πρεπει να παρω αστο πουμε και καλητερες χορδες??αν ναι πειτεμου καπιες μαρκες..
  12. οχι για αρτ ? δηλαδη? δεν ξερω απο κιθαρες (πιανο παιζω) αλλα θελω να αρχησω να παιζω λιγο οποτε βοηθεια..
  13. γειασας θελω να αγορασω μια ακουστικη κιθαρα στα 300 350 αντε και λιγο πιο πανω,, μπορει να μου πει καπιος καμια γνωμη,.. ??? ??? ??? λεω για art&lutherie folk model..(για φολκ/ρεγγε κτλπ.)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου