Προς το περιεχόμενο

theosf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή theosf

0

Φήμη

  1. theosf

    ''Innocence''

    εχω πάθει πλάκα με το κομμάτι συγχαρητήρια στον φίλο που το έγραψε!!!
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!! Αναφέρω ενδεικτικά ότι είναι για πολυκατοικία (οικογενειακή οπότε μπορώ να χώσω λίγο παραπάνω) και όχι για live. Περιμένω και άλλες προτάσεις και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσω. Σας ευχαριστώ πολύ!!
  3. Καλησπέρα σας, θα ήθελα τις προτάσεις σας για ένα ενισχυτή έως 350€. H κιθάρα που έχω είναι μια Squier Classic Vibe 60's Strat και το είδος μουσικής που μου αρέσει ειναι blues, rock, hard rock. Σας ευχαριστώ εκ'των προτέρων!!
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις που δώσατε. Όσον αφορά τα MPS-200 είναι μούφα (Δεν περίμενα κάτι παραπάνω σε αυτή την τιμή) ΑΛΛΑ για εξάσκηση είναι μια χαρά.
  5. Γεια χαρά παιδιά και συγχαρητήρια για αυτό το υπέροχο community. Πρόσφατα αγόρασα τα MPS-200 (http://www.thomann.de/gr/millenium_mps200_edrum_special_set.htm) και θέλω να τα συνδέσω με το PC μου. Απώτερος σκοπός είναι να χρησιμοποιώ extra ήχους από προγράμματα όπως το ezdrummer. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής. Αρκεί ένα midi out σε jack καλώδιο δεδομένου ότι η κάρτα ήχου μου δεν διαθέτει midi-in ή πρέπει υποχρεωτικά να προβώ σε αγορά κάρτας ήχου με midi in υποδοχή? Αν χρειάζομαι κάρτα ήχου με midi in προτείνετε μου κατι φθηνό σε επίπεδό εντελώς ερασιτεχνικό. Σας ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη εκ' των προτέρων αν κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα έχουν ήδη απαντηθεί.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου