Προς το περιεχόμενο

jimmis_kos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimmis_kos

0

Φήμη

  1. Γειά σας παιζω κιθαρα σε σχημα και σκέφτομαι να αγοράσω την lakewood m 32 ..απο ρεπερτόριο παίζουμε τα παντα εκτος απο μεταλ...Θέλω να μου πείτε την γνωμη σας για την εν λόγω κιθάρα. .. κυριος την αισθηση του μπρατσου ..γιατί παιζω με μια furch και υποφέρω. ... ευχαριστω 8)
  2. εχω μια ηλ/ακουστικη και η μπασα μι εχει λιγο χαμηλοτερη ενταση απο τις αλλες χορδεσ τι να κανω?? ??? ???
  3. για σε ολους εχω την πεταλιερα tonelab le της vox και θελω καποιος να μου πει ρυθμισεις για ηχο στυλ σπαθα ευχαριστω
  4. γεια σε ολους στο φορουμ θελω να αγορασω μια ηλ.ακουστικη κιθαρα και ειμαι μεταξυ της ovation al di meola και της takamine ltd1998 η οποια ειναι σε αριστη κατασταση απο εναν φιλο μοθσικο που την πουλαει 1500 Ε για την ovation δεν γνωριζω τιμη ... φιλοι μουσικη μου λενε τα χειροτερα για την ovation με ενδειαφερει επι της εκατο στον ηχο 70 % για τον ακουστικο και 30 % στο ρευμα
  5. Γεια σε ολους στο φορουμ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τα μοντελα ar805CE and ar810CE γιατι διαβασα στο harmony central και δεν βγαζω ακρη ..ο ενας λεει τα καλυτερα και ο αλλος τα χειροτερα λεω να παω σε peerless monarch αλλα και οι eastman φαινονται για τα λεφτα τους πολυ καλα οργανα ...... 8)
  6. Γεια σε ολους στο φορουμ εχω μια απορια και θελω να μου πειτε την γνωμη σας παιζω με ενα φιλο μπουζουκξη και λεω να παρω archtop κιθαρα θα ταιριαζε σε ενα προγραμμα με παλιο λαικο και καποια ορχηστρηκα τυπου τικο τικο και παρομοια κοματια ??? εχει δοκιμασει κανεις???? 8)
  7. καλησπερα του εβριγουαν θα ηθελα να μαθω αν οι συγκεκριμενοι ενυσχητες υπαρχουν στην ελλαδα και συγκεκριμενα ο tomkat
  8. χαπι νιου γηαρ του εβρυγουαν ιν δε φορουμ ευχαριστω για της συμβουλες σας ..κατεληξα στην peerless monarch και θελω οι κατοχοι της να μου πουν την γνωμη τους για αυτο το μοντελο καλο θα ηταν να ανεβω αθηνα να την δοκιμασω αλλα μενω στην κω και ειναι λιγο δισκολο να ανεβω πανω για δοκιμη εχω τον κυριο Δημου που θα μου την σεταρει κλπ ευχαριστω προκαταβολικα 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
  9. στανταρ τζαζ τραγουδια ..γενικα μια κιθαρα που να ειναι ευκολοπαιχτη κατι ακομα πια η διαφορα στην ταστιερα με εβενο και πια με τριανταφιλια ??
  10. γεια σε ολουσ στο φορουμ ενδιαφερομε να αγορασω μια κιθαρα archtop .η οποιες ομως κοστιζουν παρα πολυ. θα ηθελα γνωμες για τιs epiphone brodway & emperor και γενικα για μοντελα μχρι το πολυ 1500 euro
  11. καλισπερα σε ολους θελω να ροτισω εαν εχει κανεις γνωμη για της gypsy jazz κιθαρες που φτιαχνει το χορδοφονον ,εαν ειδα καλα δεν εχει zero fret παιζει ρολο ως προσ τον ηχο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου