Προς το περιεχόμενο

musicextreme

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή musicextreme

0

Φήμη

  1. χαίρεται παίδες... -ξέρει κανεις τις διαφορες του korg pa800 με το pa 500 -απλό,oriental,turk κτλ Huh? μου κόλλησε να προσθέσω στον στόλο μου το pa800,αλλα μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή..έτσι σκέφτηκα αν οι διαφορες του 500 δεν είναι σημαντικές να έπαιρνα εκείνο.. - επίσης αν κάποιος ξέρει κάποιο κατάστημα με καλύτερες τιμουλες από τις συνηθισμένες ας ενημερώσει .. thanks... παρακαλώ μην αναφέρεται καν το pa2xpro δεν το φτάνω οικονομικά.
  2. Γεια σε όλους. :D πάνω που άρχισα να ψήνω τον εαυτό μου να ξεκολήσει απο το pa2xro, (διότι ΔΕΝ διαθέτω τόσα χρήματα) κι είπα να στραφώ στο PA 800, εντελώς τυχαία έπεσα σε ενα διαφημηστικό του PA 800 ex. Γνωρίζει κανείς ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ μεταξύ σε αυτά τα 2 όργανα??? ??? ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
  3. ΕΧΩ ΤΟ KORG TRITON CLASSIC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ extreme. Α Λ Λ Α ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΠΟ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ!!! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ extreme ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ CLASSIC?? κι ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΒΙΟΛΙΑ tourk ''portamento'' αν υπαρχουν αξιολογα δειγματα που να μπορω να τα φορτωσω στο classic??? ??? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  4. κυρίως σε ελληνικό ρεπερτόριο... πάντα live.. ''λά'ι'κο,παραδοσιακό,οριεντάλ,κτλ''..σκέφτομαι να μήν ξεπεράσω κατα πολύ τα 2000 euro.. Το δεύτερο (το κάτω δλδ) οπως είπα κ προηγουμένως ειναι κάποιες φορές το ''korg Μ1'' και τις περισσότερες το ''roland fantom x7'' .Απο όσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής,όλοι λένε τα καλύτερα για το ''extreme'' ,αλλα επειδή μου είπανε πως δεν είναι πλέον στην παραγωγή ρωτάω για κάποιο αντάξιο του, η' κάτι καλύτερο.. ???
  5. καλησπέρα σας ρε παιδιά,καλωσήρθα κι εγω στην παρέα... Θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν περι του θέματος.. έχω για αλλαγή ένα ''korg Triton classic 61''. είμαι όμως αναποφάσιστος για τον αντικαταστάτη του. ;).. Σκέφτομαι αλλα άκρη δε βγάζω ''για διάφορους λόγους''. -triton extreme, pa2xpro, m3,- μαρέσει πολυ και το prophecy αλλα ξέρω οτι πάμε αλλού μετά...απ'οτι καταλάβατε θα αλλαξω το πάνω όργανο.'κάτω δουλεύω πότε m1, πότε fantom, αναλόγως την δουλειά!!!' :) Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου