Προς το περιεχόμενο

Cminor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Cminor

  1. Αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτό το demo tou FL Studio με Asio Multimedia drivers (αυτούς που περιέγραψα πριν) και δουλεύω ταυτόχρονα την Emu και την Onboard.. Ουτε δύσκολο είναι ούτε αδύνατο. Το μόνο πρόβλημά σου είναι το latency, τίποτα άλλο. Ούτε conflicts ουτε ιστορίες.
  2. Οι γνώμες είναι πολλές και οι ειδικοί ακόμα περισσότεροι. Αλλά όταν θα ακούσεις τη γνώμη κάποιου ειδικού, φρόντισε τουλάχιστον αυτός (ή καλύτερα αυτός που θα απαντήσει να φροντίσει να έχει κάποια ελάχιστη εμπειρία) για να μην μπαίνεις σε περιττά έξοδα και να μην μπλέκεσαι. Συγκεκριμένα οι λύσεις στο πρόβλημά σου εξαρτώνται από το τι θες να κάνεις : Στους υπολογιστές, μπορείς να κάνεις ΣΧΕΔΟΝ τα ΠΑΝΤΑ.. Θες να χρησιμοποιήσεις τις υπάρχουσες κάρτες ήχου σου για να κάνεις τι δουλειά σου..? Ναι γίνεται. Βήμα 1ο. : Εγκαθιστάς τους drivers της κάρτας ήχου σου, από το site της ομόνυμης εταιρίας. Βήμα 2ο : Θέλεις να δουλεύεις και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα. Άρα θες κάποιο λογισμικό (drivers δηλαδή) που θα μπορεί να χειριστεί και τις 2 ταυτόχρονα. Αυτό είναι που ψάχνεις λοιπόν. Δοκίμασα το Asio4all (πολύ καλοί drivers) αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να δουλέψεις και τις 2 κάρτες. Η λύση είναι στους Asio Multimedia Drivers (που συνήθως εγκαθιστούνται με το πρόγραμμα Cubase/Nuendo). Δεν ξέρω αν μπορείς να τους βρείς σκέτους, αν όχι όμως κατέβασε ένα demo των προγραμμάτων αυτών και θα εγκατασταθούν αυτόματα. Βήμα 3ο : Αφου κάνεις τα παραπάνω, πας στο Ableton σου, ορίζεις σαν Αsio Drivers τον Asio Multimedia Driver, και εκει πας στα settings του και ρυθμίζεις σαν εξόδους και τις 2 καρτες σου (βάζοντας Χ). Στη συνέχεια πας στο Asio Routing και αντιστοιχείς τις εξόδους σου (δηλαδή τις κάρτες σου) όπως θες.. Θέλεις να πάρεις καινούρια κάρτα..? Πάρε μια πολυκάναλη, και ξεκίνα από το βήμα 3 που έγραψα από πάνω (χρησιμοποιώντας τους ASIO drivers της κάρτας σου). Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου