Προς το περιεχόμενο

mwahmilt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    συντ/χος
  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mwahmilt

0

Φήμη

  1. Παιδια,γνωμη μου ειναι να μην το κανετε.Ενταξει,εγω καινουργιος ειμαι (αν και μπαινω και σας διαβαζω απο χρονια ),ισως δε μετρα η γνωμη μου. Αλλα το Noiz ειναι για τη μουσικη.Καλυτερα να μην ξερεις τι ειναι πολιτικα ο αλλος γιατι ισως να τον βλεπεις με αλλο ματι.Οπως ειπαν κι αλλοι υπαρχουν αλλες ιστοσελιδες να εκτονωθειτε η να γραψετε την αποψη σας. Να π.χ. εγω ηθελα να δω καποια θεματα για guitar synths και κολλησα με τα πολιτικα. Ξεκολλαω τωρα. Πιστευω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν με δυσκολια μονο αν το θελουν να δουλεψουν με τον εσωτερικο εαυτο τους η/και μετα απο δυνατο σοκ.
  2. Επανερχομαι γιατι: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Οσο για την αντιπολιτευση και την συμπεριφορα της ,το ξαναλεω:Σ'αυτη την κοινωνια που ζουμε ,θα αναγκαστει να παιξει και με τους κανονες (επικοινωνιακα τρικ κλπ)των αλλων που κυβερνουσαν τοσα χρονια και μας ''νοικοκυρεψαν'' για τα καλα. ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ,ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ;ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ; Ο Βενιζελος με το ''περι ευθυνης υπουργων '' και το ποθεν εσχες ,τα οποια και τα δυο ειναι για να προφυλαξουν τις απατεωνιες τους,πρεπει να ειναι στην κυβερνηση;ή στο προαυλιο ,βολτα με τον Ακη παρεα; Κι ενα σωρο αλλα .Νομιζετε οτι θα γινει κατι με τις επιτροπες για Παπακωσταντινου και ΕΛΣΤΑΤ;Τιποτα.Το πολυ - πολυ να βαλουν μεσα κανα δυο ακομα ,οι οποιοι δεν εχουν ασσους στο μανικι σαν το Μαντελη ή τον Τσουκατο ,να μας (σας μαλλον) καθησυχασουν οτι η Ελλαδα αλλαζει και τα κυκλωματα και οι μασες θα συνεχιστουν στον αιωνα τον απαντα. Οπως βλεπω μαλλον δεν σας εχει αγγιξει η κριση ,γι'αυτο γραφετε χαλαρα,σαν να μην τρεχει τιποτα για τα μετρα που παιρνονται για την φτωχοποιηση μας.Μακαρι αφου ειστε τυχεροι,αλλα μην ξαναγραψεις οτι τα μετρα ειναι αναγκαια και τι να κανουμε...κι οτι ο Τσιπρας θακανε τα ιδια.Αμα εισαι μελλοντολογος πες μου τα νουμερα απτο λοττο να το κερδισω.
  3. Δηλ.ειναι καλυτερο αυτο που ειδα πριν 8 η 10 μηνες στην tv,σε τελετη του κρατους να δινουν ευχαριστηριες πλακετες στους βαρδινογιαννη και αλλα 3 ονοματα που δε συγκρατησα γιατι εισαγουν καυσιμα απο το εξωτερικο και ''εχουν τα αεροπλανα μας και τα πολεμικα πλοια μας και τα οχηματα του στρατου μας να κινηθουν και να προασπισουν την αμυνα της χωρας κλπ κλπ".Μουπεσαν τα μαλλια.Δεν τοχα σκεφτει οτι χρωσταμε τοσα πολλα σ'αυτους τους εθνικους ευεργετες.Χρωσταμε την ασφαλεια μας. Και ρωταω εγω τωρα.Δεν γινεται να εισαγει καυσιμα το ελληνικο κρατος; Να μην εξαρτωμαστε απο ιδιωτες;Μπορει να μην γινεται.Αμα υπαρχουν τοσοι αχρηστοι στο δημοσιο... Για:''κακός συνδικαλισμός, ανομία (για εμάς όχι για τους "άλλους"), δημαγωγία και άλλα... ''εχω να πω οτι ο βενιζελος μας τρελανε και μαλιστα πολλες φορες τις τελευταιες μερες με το μπλα-μπλα-μπλα για να γλυτωσει το τομαρι του για τη λιστα. Για τις επιλογες τους απαντησα πιο πανω.Διαβασες και για το λαθος του πολλ/στη;
  4. Ενταξει ας τους δοκιμασουμε κι αυτους.Αλλα αυτες οι δοκιμες επρεπε να γινουν πριν 10ετιες.Εκατσε 4-6 χρονια και δεν εκανε κατι ,δρομο να ανεβει να κυβερνησει αλλος.Και δεν ειμαι κολλημενος με τον Αλεξη.Τους ψαχνω κι αυτους.Απλα λεω μηπως αλλαξει κατι και μας κλεβουν λιγοτερο απο τους πρωην.
  5. Ελα,πλακα κανετε,ε;Τι ειναι αυτο;Μου αρεσε το σχολιο καποιου: Ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα, άνθρωποι είμαστε....τώρα που το είδατε απλά αλλάξτε το πολλαπλασιαστή και είμαστε εντάξει.
  6. Αυτοι που τακαναν σκ@τ@ ,για μενα, αποκλειεται να ''μας κανουν ανθρωπους''.Ηταν χρονια στην πολιτικη και εχουν γραψει καποια ιστορια.Ξαφνικα γιναν οι σωστοι σωτηρες και θα μας σωσουν;Αφου μεχρι και το ΔΝΤ ελεγε τις προαλλες οτι τοχουν παρατραβηξει το σκοινι με τις περικοπες.Τα λεω λιγο λαϊκα τωρα. Παιρνω παραδειγμα απο μενα σ'αυτη μου τη φιλοσοφια.Ειμαι απο μικρος το καλο παιδι .Μετα απο πολλα χρονια(να πω ηλικια;αστο.) καταφερα μονο να αποφευγω αυτους που με εκμεταλλευονται.Εγω δεν μπορω να αλλαξω και να εκμεταλλευτω αλλους.Θελω να προσφερω στους αλλους. Ετσι λοιπον αφου εγω δεν μπορω να γινω κακος ουτε με τους κακους,ειναι αδυνατον κι ο κακος να γινει καλος,που ειναι και δυσκολοτερο πραμμα. Για την αντιθεση με το συμμαζεμα δεν το ξερω.Τον τσιπρα εννοεις;Τι λεει; Για την προμελετημενη απατη ,εδω ,μας μπιπ κανονικα και μας γραφουν κανονικα 40 χρονια.Ξεχασες τον λαοπλανο.Ολο θα και θα και θα...Αλλα λενε πριν κι αλλα κανουν μετα την εκλογη τους.Ενα παραδειγμα,στις τελευταιες εκλογες,ελεγε ο σαμαρας πρωτο-πρωτο στο προγραμμα του οτι θα ξαναφερει τις συνταξεις εκει που ηταν πριν.Πουντο; Για την καταστροφη :βλεπω την τσεπη μου ,την οικογενεια μου,τους γυρω μου,και βλεπω κι αυτα που ερχονται.Βλεπω και πολυ κοσμο που δεν αντιδρα κι ειναι μονο λογια και παθαινω.Ποσο κατω να παμε;Αν πεφταν κι οι τιμες των βασικων εστω ειδων,να πω ,υπομονη.Αλλα η κυβερνηση δεν κυβερνα,καθοδηγειται απο τις 2000 πλουσιες οικογενειες στην Ελλαδα που μασανε το 80% του πλουτου της χωρας κι εμεις οι υπολοιποι 11.000.000 το υπολοιπο 20.Κανε ρε μπαγασα κατι και βαλε το ψωμι 0.20,τυρι 0.25,γαλα δε ξερω γω ποσο ,τιμες στην τυχη βαζω αλλα εγινα κατανοητος,νομιζω. Κι εγω ειλικρινα σου απαντω. Υ.Γ.Αυτο το multi-quote πως γινεται:Δεν το ξερω.
  7. Ε,οχι και εκατομμυρια Δ.Υ.Νομιζω γυρω στο 1 εκατομμυριο ειναι μαζι με ολα τα στρατα.Οτι μπηκε αχρηστιλα μεσα και ασχετιλα και τεμπεληδες και λαμογια στο δημοσιο,ναι.Μπηκαν ομως και εργατικοι και φιλοτιμοι.Σε τι ποσοστο;Στο ποσοστο που υπαρχει και σε ολη την κοινωνια.Δηλ.μικρο. Σε ρωταω,τελειωνει ενας νεος τις σπουδες του και ψαχνει να βρει δουλεια και δε βρισκει.Δε μιλαω για αποφοιτους λυκειου.Αυτοι πιαναν τα ποστα γρηγοροτερα.(Στο ΙΚΑ, εφοριες, Αγροτικη Τρ., εκει να δεις στουρναρια συμμαθητες μου να καμαρωνουν).Δε θα παει στο τελος στον πολιτικο για να τον διορισει;(Για να παρει κι ο πολιτικος τους ψηφους του;) Και που ειναι λοιπον η ευθυνη των πολιτικων,που επρεπε να φτιαξουν τη χωρα;Εχει το θρασος αυτο το παχυδερμο ο παγγαλος να εχει και αναλογο site.
  8. Ειμαι συμπαθων προς ''καποια κομματα'' της αντιπολιτευσης. Επισης δε σε χαρακτηριζω δεξιο επειδη ειπα για το Σαμαρα.(τον ανεφερα γιατι κι αυτος πηγε Βερολινο τωρα τελευταια). Πιθανον ,λεω εγω τωρα οτι,τα μαρκετινίστικα/γελοία επικοινωνιακά κόλπα να χρειαζονται για τον πολυ κοσμο,για να τραβηξει ψηφους.Εκτος αν ειναι γελοια για ολους. Για το φιλελευθερος που λες ,;δεν ειναι το ιδιο με το δεξιος;Δεν ειρωνευομαι.Ρωταω. Για τις κυβερνήσεις συνεργασίας,αυτες με φοβιζουν περισσοτερο απτις μονοκομματικες.Μου φαινεται ειναι το νεο κολπο για να μας κουμανταρουν.Π.χ. ψηφιζεις καποιο κομμα για να διαμαρτυρηθεις κι αυτος παει μ' αυτους που μας κλεβαν 40 χρονια. Για την κυβέρνηση συνεργασίας που εχουμε δεν οφείλεται στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να είναι αρχηγός αυτής της κυβέρνησης και την αρνήθηκε,γιατι δεν γινεται να συγκυβερνησει αριστερα με δεξια.Εχω παραδειγματα πραγματικα,αλλα δεν ειναι ωρα . Γι'αυτους τους γελιους που έχει υπό τη στέγη του,εχεις δικηο. Φιλικα,Μιλτ.
  9. Φιλε μου συμφωνω σε ολα οσα γραφεις πιο πανω (ακομα και σ'αυτα που εσβησα για οικονομια χωρου).Συμφωνω απολυτα.Και επαυξανω ,να τιμωρηθουν αυτοι που τα φαγαν κι οχι εμεις κι εμεις που κοιταμε τις δουλειες μας. Μονο σ'αυτους που εχεις γραψει μεσα στην πρωτη παρενθεση θελω να προσθεσω οτι σαν κλεφτες εννοεις καποιους απτα κομματα που κυβερνησαν απο '74 κι υστερα,και ολα τα ξαδερφια,ανηψια κουμπαρους που παιρναν τα πακετα για τη χωρα και τα τσεπωναν μονοι τους χωρις να κανουν κατι για το καλο μας.
  10. Δεν ξερω αν στις επομενες εκλογες αν και ποτε γινουν θα βγει ο Αλεξης η ο Καμμενος η δεν ξερω ποιος,παντως το τριο Στουντζες αποκλειεται να ξαναβγει μαυτα που κανει. Δηλ. καθε φορα λενε :τα τελευταια μετρα,ειναι τα τελευταια,κοσμε κανε κουραγιο,και μετα απο 2 μερες 3,λενε: ομως αν δεν πιασουμε τους στοχους τοτε ξανακοβονται μισθοι και συνταξεις.Αμα αυτοι ειναι αχρηστοι να μαζεψουν φορους και δεν φορολογουν και κανα πλουσιο,τοτε θα βγει ο Αλεξ.Εκτος αν υπαρχει μεγαλο ποσοστο μαζοχισμου στο λαο και τους ξαναψηφισουν. Παντως διαβαστε κι αυτο προς προβληματισμο: http://www.inews.gr/96/syndikato-ota-attikis-den-echoume-den-boroume-den-antechoume-na-plironoume-forous-kai-charatsia.htm Οσο για το γελιο που εριξες βλεποντας τους στο κρυο,δηλ. ο Σαμαρας ειχε υψηλοτερο αιματοκριτη και δεν κρυωνε?
  11. Ε,μ'αυτα τα κολπα του GAP εβγαλαν 2,5 δις μαζι με τον αδερφο του.Oπως εγραψε νωριτερα και καποιος που τον γνωρισε απο κοντα,δεν ειναι χαζος.Κανει το χαζο και λογω φατσας του, πιανει το κολπο.
  12. Το μελλον δεν το ξερουμε ,τι θα κανει ο Αλεξης.Γι'αυτο μην προδικαζεις.Μπορει να μας σωσει ,μπορει να μας παει εκει που μας παν κι αλλοι(το τριο Στουντζες)...Μαλλον κατι θα γινει,γι'αυτο κανει αυτα τα ταξιδια.
  13. Σωστα εχεις το ονομα σου spy.Ο ΓΑΠ με τον αδερφο του πρεπει να εβγαλαν περιπου 2,5 δις,καπου διαβασα.
  14. Κατα τη γνωμη μου οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν και γι'αυτο βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε σαν χωρα.Οι ανθρωποι μπορει να αλλαξουν 1)αν το θελησουν και γινεται με μεγαλη προσπαθεια και αυτογνωσια και 2) μετα απο καποιο σοκ και αν. Οσο γι'αυτο : ''Επί 40 (και πλέον) χρόνια, τόσο οι δεξιοί, όσο και οι αριστεροί μας κοροϊδεύουν επί της βάσεως ότι "οι άλλοι έκλεψαν, αλλά εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν θα κλέψουμε", μετατρέποντας κάθε πολιτική συζήτηση σε ηθικολογικό εμετό - κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε βαρεθεί αυτά τα πράγματα και να αποζητούμε μόνο τη νομιμότητα και την ελευθερία από τέτοια ψέμματα.'' συμφωνω. Και θα συνεχισουν να μας κοροϊδευουν οπως τωρα μπροστα στα ματια μας γιατι η πλειοψηφια του λαου ειναι ή αδιαφοροι ή βολεμενοι ή ζαμανφου(ασε θα βγαλουν αλλοι το φιδι απτην τρυπα) η φοβισμενοι απτην προπαγανδα των ΜΜΕ.
  15. Φιλε kafetzis,ριξε μια ματια και στις καρτες PreSonus.Εχω την firebox (firewire συνδεση,κι οχι usb) σε PC οχι σε laptop,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Συνδεω απο πληκτρα με καλωδιο MIDI στο MIDI IN της καρτας,απο καρτα με καλωδιο firewire στο PC και στο cubase.H εξοδος Line out της καρτας παει σε εισοδο ενισχυτη.Στην εγγραφη,στο παιξιμο καθολου latency.βεβαια εχω 3 giga RAM.Καλο ψαξιμο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου