Προς το περιεχόμενο

retro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή retro

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δυο χρόνια την Lexicon Omega χωρίς προβλήματα. Τους τελευταίους μήνες καμιά φορά ''κόλλαγε'', οπότε έβγαζα το ρεύμα και επανερχόταν. Σήμερα κάνει το ίδιο μόνο που δεν επανέρχεται. Έχω δοκιμάσει τα εξής: 1.όλες τις usb θύρες 2.να σβήσω και να ξαναπεράσω τα drives 3.να κάνω reset πατώντας usb assign MIC1,2+usb assign Line 3,4 στο ξεκίνημα της συσκευής αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όλα τα λαμπάκια κόκκινα και κίτρινα παραμένουν αναμμένα όλη την ώρα στα κανάλια MIC και Line 1,2 (δείτε την φώτο). Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;
  2. Κοιτα για το επίπεδο που θέλω αυτή τη στιγμή να πάω, δλδ να φύγω απ'το δυναμικό νομίζω ότι η λύση με την κονσόλα καλύπτει. Αυτό που λες, που είναι γενικά σωστό, νομίζω ότι είναι παραππάνω απ'οτι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή...στο μέλλον το βλέπουμε!
  3. Μάλλον έχεις δίκιο... Με διαφωτισες αρκετα, ευχαριστώ πολύ!
  4. Ok φιλε πιάνω τι λες...Να ρωτησω τρία πραγματακια ακόμη 1)τι είναι προτιμότερο: να συνδέσω μόνο το mic στη κονσόλα και έπειτα την έξοδο της κονσόλας στο line-in της κάρτας ήχου και τα μονιτορ να μείνουν πάνω στην κάρτα ή να τα ρίξω κ αυτα στην κάρτα, την έξοδο της κάρτας στη κονσόλα και επανείσοδο του σηματος στην κάρτα??? 2)στην κονσόλα που παραθέτεις πιο πάνω σαν έξοδο προς την εισοδο της κάρτα τι ειναι προτιμότερο: το main out ή το tape out?? 3)γιατί με λειτουργία fantom δεν επιτρέπεται χρήση XLR καλωδίου?? Συγνώμη αν κουράζω!!
  5. Οπότε φίλε απ' ότι καταλαβαίνω μ'ένα προενισχυτή ή μια μικρή κονσόλα και το εν λόγω μικρόφωνο κάνω τη δουλειά μου... Πάντως αν μπορείς βοηθα με με κανα link για τροφοδοτικά phanton... η προτασή σου για καλύτερη κάρτα μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη.
  6. Καταρχήν καλησπέρα σε όλους! Η απορία μου είναι η εξής: έχω τη Lexicon Alpha και μικρόφωνο το Shure PG-58. Σκοπεύω στο θέμα μκρόφωνο να αναβαθμιστώ και στρέφομαι στο Rode NT-1. Ξέρω ότι η κάρτα μου έχει pre-amp, όμως το θέμα μου είναι εάν μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του εν λόγω μικροφώνου ή όχι, και άρα επομένως να πάρω κι ένα προενισχυτή?? Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου