Προς το περιεχόμενο

Lostre1237

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Lostre1237

0

Φήμη

  1. Αλχημιστη μαρεσουν ολες οι μουσικες αλλα πιο πολυ η ηλεκτρονικη και αυτη νιωθω πιο πολυ για να παιξω. Trance,techno και τετοια. Το synth το θελω γιαυτη τη δουλεια. Αν και εχω κανει 10 χρονια κλασσικο πιανο αλλα δεν το κοβω να παιζω και bach εκτος αν ειναι σε trance remix :P Infectme ειμαι τελειως απειρος απο συνθεση ηχου αλλα προτιμαω να το χω μπροστα μου το οργανο παρα σε μια οθονη. Εχω παιξει λιγο με το FL Studio αλλα ως εκει. Βρηκα στο ebay ενα nord lead 2x σε τρελλη τιμη αλλα δεν νομιζω να το στελνουν Ελλαδα. Και ειμαι και λιγο καχυποπτος με το ebay γιατι δεν εχω ξαναγορασει απο κει. Οσο για την αποφαση μου να παρω nord lead δεν βασιζεται τοσο σε αντικειμενικα κριτηρια αφου ειμαι ασχετος με το αθλημα, αλλα σε ερωτα. Στην αρχη σκεφτομουνα και το Roland SH201 η το Alesis Ion αλλα το Nord μου χει κλεψει την καρδια! Ειναι και αυτο το κοκκινο το χρωματακι που μεχει τρελλανει ;D Ελπιζω να βρω κατι φτηνο γρηγορα γιατι αλλιως θα κανω καμια τρελλα και θα δωσω το χιλιαρικο!!!
  2. Καλησπερα παιδια! Οπως λεει και ο τιτλος του thread ειμαι πρωταρης αλλα εχω ψηθει πολυ με την ιδεα να αγορασω ενα synthesizer. Απο μια συντομη ερευνα που εκανα στο Net ειδα ακουσα και ερωτευθηκα το Nord Lead 2x. Επειδη ειμαι αρχαριος δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη η επιλογη μου οποτε αν καποιος εχει κατι διαφορετικο να προτεινει ειμαι ανοιχτος σε επιλογες. Αυτο που θελω να ρωτησω κυριως ειναι αν μπορω να βρω το Nord Lead 2x σε καλη τιμη η αν καποιος ξερει καποιον η καποιο μαγαζι που να πουλαει μεταχειρισμενα. Εγω το μονο μερος που βρηκα να το πουλανε ειναι το http://www.gpanagopoulos.com/eshop/gr/clavia-nord-lead-2x.html και μου φαινεται λιγο τσιμπημενο να δωσω ενα χιλιαρικο για κατι που δεν εχω ιδεα. Αν και ειμαι πολυ ψημενος και με ορεξη να μαθω και δεν ψηνομαι να παρω κατι της ταξεως των 500euro και μετα να πρεπει να δωσω αλλο 1χιλιαρικο οταν μαθω και ψηθω περισσοτερο. Αυτα. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου