Προς το περιεχόμενο

Suffocater

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Suffocater

  1. Mε απασχολει πρωτα ο ηχος,η εικονα μετα ή και καθολου.στο φιναλε,αν εχω καλο ηχο,τραβας και με web camera για εικονα. Εβλεπα τα covers σου τωρα(ωραιο παιξιμο btw),και πχ στο Murders in the Rue Morgue,που ειναι και ροκ και βγαινει δυναμη πιο ευκολα στην μποτα,πρεπει να προσπαθησεις απειρα για να την ακουσεις. Αυτος ειναι ο ενδοιασμος μου,γιατι κατα τα αλλα,νομιζω οτι η λυση αυτων εγγραφεων κανει αρκετα καλα την δουλεια της οσο αφορα τα χερια.
  2. Πολυ ενδιαφερον μου ακουγεται και ευχαριστω γιατι ηταν κατι που δεν γνωριζα καθολου. Παρολα αυτα,εχω εναν ενδοιασμο για το ποσο θα ακουγονται τα ποδια μου σε ψηλες ταχυτητες. Το εχετε δοκιμασει εσεις σε metal παιξιμο? Eπισης,γιατι το dr-07 και οχι αυτο?Ποια ειναι η διαφορα τους? http://www.thomann.de/gr/tascam_dr05.htm (τα χαρακτηριστικα που διαβαζω απο κατω ειναι ακαταλαβιστικα για μενα :/ )
  3. Καλησπερες,θα ηθελα την γνωση και την εμπειρια σας για το εξης θεμα: Exω ενα σετ τυμπανα,σπιτι μου(χωρος που δεν εχει γινει καμια ενεργεια δηλαδη για να βελτιωθει η ακουστικη του χωρου). Τι θα χρειαστω για να τα ηχογραφησω? Ερωτηση γενικη,οποτε προσθετω παραμετρους. 1)Δεν θελω ηχογραφηση επιπεδου cd,θελω απλα να ακουγεται οτι παιζω,πχ random video youtube drum cover. 2)Το ειδος που ασχολουμαι ειναι ακραιο metal => μεγαλες ταχυτητες στην μποτα.Ο κυριος λογος που μπαινω σε αυτην την διαδικασια ειναι να βελτιωσω το παιξιμο μου,με αλλα λογια να παιζω καθαρα.Αρα ΝΟΜΙΖΩ(διαψευστε με αν κανω λαθος) οτι θα ηταν καλυτερα αν υπηρχαν triggers στα ποδια,καθως με μικροφωνο,νομιζω σου "επιτρεπεται" να εισαι πιο "αδεξιος",κατι που δεν θελω. 3) τα πιατα δεν με νοιαζουν τοσο πολυ(τα crash),εν αντιθεση με το hi-hat και ειδικα το ride (πληροφορια μαλλον χρησιμη για τα μικροφωνα) 4) το σετ αποτελειται απο 3 τομς,1 σνερ,1 hi-hat,1 ride,kai 2 crash. Δεν ξερω αν πρεπει να στραφω σε trigarisma ολου το σετ,δεν ξερω αν αξιζει να τριγκαρεις πιατα και ποσο αυτο ειναι εφικτο,και γενικα δεν ξερω καθολου τι πρεπει να εχω απο εξοπλισμο.(καρτες ηχου,κονσολες,μικροφωνα και οτιδηποτε αλλο). Το μπατζετ ειναι προβλημα,προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα(οπως ολοι φυσικα).
  4. Suffocater

    DIY edrums

    Δεν ξερω τι προβληματα μπορει να εχεις με διπλοtrigarismata κλπ(μακαρι να μην εχεις κανενα)αλλα δειχνουν ΥΠΕΡΟΧΑ. Respect στην δουλεια σου,την υπομονη σου και την επιμονη σου. :)
  5. Σε ευχαριστω πολυ φιλε τσιντς για το εκτενεστατο και περιεκτικοτατο post σου :)
  6. Θα μπορουσατε οι κατοχοι του σετ της alesis,να γραψετε καποιες παρατηρησεις(ακα παραπονα,κατι που σας χαλαει κυριως),σε αυτο το σετ? Και καποιο υπερ ισως,περα της τιμης? Μου φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση και μιας κ δεν μπορω να το δοκιμασω εγω,μαλλον θα πρεπει να βασιστω στην εμπειρια σας ^^
  7. Crash kai ride ειναι 2 ειδη πιατων.Στα ηλεκτρονικα τυμπανα δν διαφερουν(εμφανισιακα),απλα το ενα πιατο θα το ρυθμισεις να βγαζει ηχο για crash και το αλλο για ride.Η καμπανα που μαλλον εννοεις,ειναι οταν βαρας την "κορυφη" tου ride. Nα κανω κ εγω μια ερωτηση: τα alesis εχουν κανονικες μεμβρανες τυμπανων?οπως τα ακουστικα?ακριβως ιδιες?Η ειναι τπτ ειδικες?
  8. Να τα δοκιμασεις,απ' οσο ξερω,δυσκολα. Ψαξε απο γνωστους,γνωστους γνωστων κλπ,που παιζουν ντραμς κ πανε studio και "φορτωσου " τους να πας στην προβα,δν νομιζω γενικα να εχουν προβλημα να κατσεις κανα 10 λεπτο και να τα δεις..
  9. Το εξαρτημα που ρωταει ο νιονιακης ξερει καποιος αν κανει για την δουλεια? Επισης,υπαρχει περιπτωση με αυτο να μην χρειαζεται να μεσολαβησει καρτα ηχου αναμεσα σε τυμπανα κ pc?
  10. Χμ.. Να αναφερω οτι ο χωρος που εχω τα τυμπανα ουτε καμια ηχομονωση εχει,ουτε και τα τυμπανα μ ειναι τα πιο ακριβα ωστε να πιστευω οτι με συμφερει να εχω τον φυσικο ηχο τους,γι αυτο τεινω προς τριγκα..
  11. Thx για τα replies,καταρχην. Για την λυση των studio ειμαι γνωστης. Εξακολουθω ομως να ενδιαφερομαι για την ηχογραφηση στο σπιτι. Δεν με ενδιαφερει να εχω αποτελεσμα για υπερπαραγωγη... Αν εχω καταλαβει καλα(κ αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με) νομιζω οτι την δουλεια μου μπορω να την κανω με: 5 αισθητηρες triggers 2 μικροφωνα over (για τα πιατα) εναν εγκεφαλο (αυτος ειναι το drum module που διαβαζω στα ξενα φορουμ,ετσι?) Μια καρτα ηχου κ τελος,με καποιο λογισμικο στο pc(cubase). Ερωτηση: Αν καταλαβα καλα,με αυτο το setup,ΔΕΝ χρειαζομαι πολυκαναλη καρτα ηχου.Ισχυει? Ιδεες/προτασεις/ενστασεις?
  12. Εχω σπιτι μου ενα σετ τυμπανα (the real stuff,οχι ηλεκτρονικα) και αναρωτιεμαι τι χρειαζομαι για να τα ηχογραφησω. Καταρχην,με μικροφωνα η triggers?(δν εχω και τα ακριβοτερα τυμπανα,οποτε θεωρω οτι καλυτερα τριγκα). Περα απο τους αισθητηρες πανω στις μεμβρανες,τι αλλο χρειαζομαι? Στην περιπτωση τριγκας,με τα πιατα τι γινεται? Γενικα,τι χρειαζομαι για να ειμαι κομπλε για ηχογραφηση(οχι επιπεδου πλατινενιου δισκου,αλλα αξιοπρεπους αποτελεσματος). Ειμαι παντελως ασχετος σε θεματα ηχογραφησης,τα φωτα σας παρακαλω. thx
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου