Προς το περιεχόμενο

Αποστολος

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Χαλκιδηκη

Συμμετοχή Αποστολος

0

Φήμη

  1. Να ειστε καλα αδερφια ευχαριστω πολυ που κανατε τον κοπο να με βοηθησετε γιατι ειμαι τελειος στην αρχη.ο σκοπος μου ειναι να κανω ρεμιξ και οχι μιξι.Το να κανω μιξι σε pioneer μου ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου τωρα με το αcid τα βρηκα μπαστουνια.θελω πχ να παρω το τραγουδι του νινου (φοβαμαι)και να το βαλω δικια μου λουπα απο κατω ωστε να το κανω beat song.Για να γινει αυτο ομωσ πρεπει να παιζουν στις ιδιες στροφες δεν μπορει το ενα να ειναι 115 bbm και το αλλο να ειναι 100 δεν γινεται να ταιριαξιουνε.Αυτο ζητω να μπορεσω να κολησω μπιτακι σε καποιο ελληνικο κομματι ας πουμε.Εχω επισης και το soundforge 7 που απο οτι εχω μαθει βοηθαει το acid πολυ.Σας παρακαλω πολυ ζητω συγνωμη αν δεν ειμαι και πολυ σαφης αλλα πιστευω οτι και σεις μαθητες υπηρξατε :lol: .Δωστε μου οτι οδηγιες μπορειτε (αναλυτικα αν ειναι δυνατον) για να του παρω τον αερα.Να ειστε ολοι καλα και ευχαριστω παρα πολυ τολης.Ottomo μια και εισαι ιδικος ξεκινα μαθηματα εντατικα μηπως και στρωσο χαρακτηρα. :wink:
  2. Καλησπερα σε ολους και να εισται καλα.Εχω το προγραμμα acid pro 5 ειμαι πολυ αρχαριος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Αν καποιος γνωριζει το προγαμμα ας μου δωσει ορισμενες οδηγιες διοτι απο αγγλικα λιγα οποτε δεν μπορω να διαβασω το manual.Καταρχην πως μπορω να αλλαξω τα bbm 2 τραγουδιων ωστε να παιζουν συγχρονισμενα.αυτο ειναι το κυριοτερο.Ας ειναι η οδηγιες σας αναλυτικες διοτι αρχαριος ειπαμε.Και οτι αλλο μπορειτε να βοηθησετε ευμπροσδεκτο.Σας ευχαριστω παρα πολυ και να εισται ολοι καλα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου