Προς το περιεχόμενο

tsionsen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από tsionsen

  1. Τζονακο στο λεω.....πρεπει να παρουμε και μια βαση κιθαρας για το στουντιο.....δεν παιζει να σε δω να αφηνεις αυτο το μωρο να ακουμπαει πουθενα εκτος απο πανω σου......για να μην σου πω να της φτιαξουμε κανα κρεβατι .....χαχαχαχχαχαχαχ!!!!Ειναι ΓΑΜΑΤΗ!!!!RESPECT!!!!
  2. Δεν εχω λογια....Απλα ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!Ειναι γαματη ρε μαν....ανυπομονω να την ακουσω απο κοντα....τα λεμε στην προβα!!!
  3. Ολα πανε σουπερ ρε μαν.....ειμαι βεβαιος οτι θα τα σπαει η κιθαρα......εκκρεμει ο καφες σπιτι σου σε καποια φαση να την καμαρωσω απο κοντα.....ορμα Τζον!!!
  4. Τζονακο μην ξαναευχαριστησεις θα σε πλακωσω στις γρηγορες!!!Ειπαμε.......!!!Το εργαλειο φαινεται σουπερ και ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα ειναι ακομα πιο σουπερ!!!!Αντε λεμε να γουσταρουμε λιγο!!!
  5. Τζονακο τα σπας ρε φιλε!!!!Μπορει να αφησες λιγο την μπαντα σε δευτερη μοιρα (κακιουλες,χαχαχχαχα) αλλα χαλαλι σου και χαλαλι της (της κιθαρας εννοω)....Πραγματικα φαινεται και γ*** αλλα θα μου τη δειξεις και απο κοντα ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!Εχω και τις κολλες που μου ζητησες!!!!Παρε και ενα τηλ μολις μπορεσειςνα συνεννοηθουμε για γκαϊφε μες στο ΣΚ!!!!!!!!!LOST IN HATRED ρε!!!!
  6. Σπασ'τα Τζον!!!!Αντε και με το καλο να την φερεις στο στουντιο να την γουσταρουμε.....Lost In Hatred ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου