Προς το περιεχόμενο

panas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από panas

  1. panas

    Nuendo back up?

    Καλησπέρα!Χρησιμοποιώ το nuendo 3 αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να εξάγω το εκάστοτε project που ηχογραφώ σε format που να το καθιστά διαχειρίσιμο σε άλλο pc.Δηλαδή μπορώ να το εξάγω μόνο ως wav ή mp3, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το γράψω πχ σε ένα cd αυτούσιο το project και να το επεξεργαστώ σε άλλο υπολογιστή με nuendo.Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας.Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές παιδιά,με βοηθήσατε πραγματικά ;)!Τελικά όντως δεν παίζει Dxi αλλα με τα VST είναι μια χαρά.Tώρα κατέβασα το massive σε vst format και το διαβάζει κανονικά.Ευχαριστώ! Φίλε william sats χρησιμοποιώ και το Sonar κι εκει όντως όλα βαίνουν καλώς,στην ουσία τα εξήγαγα ώς wav και τα εισήγαγα στο nuendo τόσο καιρό γιατί με βολεύει περισσότερο ως πλατφόρμα. Ξέρετε κανένα καλό bank με industrial-electro loops?Ή κάποιο site να μου προτείνετε?
  3. Καλησπέρα σας παιδιά,αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το nuendo 3: Προσπαθώ να φορτώσω στο πρόγραμμα το massive(Dxi) και το Absynth (Dxi επισης).Πάω στο plug-in information,κάνω add στο shared vst plugins το vst που επιθυμώ(Π.χ massive) το τσεκάρω και στον κατάλογο που εμφανίζεται στο ακριβώς απο κάτω πάνελ αλλα....τίποτα...Οταν μετά πάω στα vst instruments δεν μου το έχει περασμένο.Έχει μόνο τα κλασικά vst's του προγράματος.Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος?Κάνω κάτι λάθος ή απλά τυχαίνει τα συγκεκριμένα vst's να κάνουν conflict με το nuendo? Σας ευχαριστώ.
  4. Καλό μήνα παίδες! Φίλε soufis σε ευχαριστώ και πάλι!Θα ψάξω όσα μου είπες κι επιστρέφω!
  5. Σε ευχαριστώ φιλε μου,θα τα κοιτάξω! Ναι,το είδα κι εγώ σχετικα με τη DAV!Είναι και το πρόβλημα ρε γμτ οτι δεν μπορεις εύκολα να δοκιμάσεις για να βρείς τι σου ταιριάζει καλύτερα γι αυτό που θέλεις...
  6. Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω μια προενίσχυση για όλα! ;D Διαθέτω γύρω στα 1000 γιούρα και προς το παρόν μου έχουν προτείνει : Universal audio 710 blend TLA, Summit audio 2ba-21, Dav electronic. H μουσίκη που γράφω είναι κυρίως ακουστική (ωστόσο ενίοτε χρησιμοποιώ και ηλεκτρικές κιθάρες.)και δίνω επίσης μεγάλη βαρύτητα στα φωνητικά. Θα μπορούσατε να μου πείτε την άποψη σας γι αυτές ή και να μου προτείνετε κάποια άλλη; Ακόμη,η λάμπα είναι σε όλες τις περιπτώσεις και για όλα τα γούστα καλύτερη απο το τρανζίστορ; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου