Προς το περιεχόμενο

overloader

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή overloader

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Μιλαμε μαλλον για ενα αμφιθεατρο διαστασεων οχι και πολυ μεγαλων ή για προαβλιο. Ας εχουμε υποψην και τα 2. Τωρα το χρηματικο οριο δεν μου το εχουν διευκρινισει πληρως.Γυρω στα 400 με 550 εουρος ,αλλα υπ[ολογιζε γυρω στα 400+ για τον ηχιτικο εξοπλισμο.
  2. Γεια σε ολους . Λοιπον εχω αναλάβει την οργανωση μιας χωροεσρπερίδας σε ενα σχολειο , και θα θελα να με βοηθησετε σε καπια πραματα. Τι εξοπλισμο να ζητησω ??? Μιλάω για ενισχητες ηχεια και ετσι . Ηχεια εχουν ηδη ενα ζευγαρι ,αν και σε μετρια κατασταση οταν το δοκιμασα ειδα πως τραβουσαν. Ενισχητης φαινεται λιγο παλιος ,και δν νομιζω να σηκωνει πολλα πολλα. Γνωσεις DJing εχω εγω και μαλλον θα το αναλαβω προσωπικα αυτο το θεμα. Για τι τιμες μιαλαμε, γιατι μου εχουν βαλει και ενα οριο. Εχετε να μου πρωτεινετε κατ ι συγκεκριμενο ????????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου