Προς το περιεχόμενο

margarette

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή margarette

0

Φήμη

  1. Φοβεροί! Δεν τους είχα ξαναδεί! Αυτός ο Steven, τι μορφή που είναι; Κι ο drummer τελικά είναι τόσο καλός όσο λένε! Σχετικά με το setlist, (αν και δεν πρέπει να γκρινιάζω γιατί είπαν το open car) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζουν και το ρημάδι το Sound of Muzak! Next time hopefully!
  2. Εδώ το είχα διαβάσει: http://www.metalhammer.gr/magazine/news/335--faith-no-more---.html Τώρα κοίταξα στο official αλλά δε γράφει κάτι για Ελλάδα. ??? Ελπίζω να ισχύει!
  3. R.H.C.P. κ τι στον κόσμο! Αν κ δε θα είναι το ίδιο χωρίς τον Frusciante :'( Επίσης ανυπομονώ για Rammstein κ Faith No More που ευτυχώς ξανάρχονται φέτος γιατί πέρσι δεν μπόρεσα να πάω!
  4. Tο πρώτο κομμάτι που άκουσα από Eels ήταν το "your lucky day in hell" πριν λίγο καιρό. Στο ψάξιμο είμαι ακόμα αλλά απ'ότι έχω ακούσει μέχρι στιγμής μου αρέσουν πολύ και παραδόξως ο Mr. E. είναι από τους λίγους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω ασχοληθεί παραπάνω, δλδ έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για τη ζωή του.
  5. itunes ftw! Mε windows κ καμιά 300GB mp3 σε εξωτερικό σκληρό κ όντως ανοίγουν μέχρι να πεις Itunes. Το search είναι ταχύτατο κ το να φτιάξεις playlists είναι παιχνιδάκι, drag and drop! άσε που υπάρχουν κ τα smart playlists! :D :D :D προσωπικά δε θα το άλλαζα με τπτ! @beeros05: κοίτα λίγο αυτό: http://mikevee.com/39/ Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι αρκεί να επιλέξεις μόνο αυτά τα κομμάτια των metallica κ όχι όλο το library όπως λέει. Το Determining Gapless Playback Information μου το έχει βγάλει 1-2 φορές (κ στο ipod μου) αλλά μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία δεν εμφανίστηκε ξανά οπότε δε χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου