Προς το περιεχόμενο

ZIKK

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ZIKK

0

Φήμη

  1. Όχι, δεν γλύτωσα τα 17 ευρώ, η πεταλιέρα έκανε 617. Απλά το λέω χοντρικά. Και χτες τη δοκίμασα στο studio και με έστειλε κανονικά. Και μόνο για τις εξωμοιώσεις καμπίνας που έχει, πιστεύω ότι ενα POD 2.0 ή POD XT ή POD XT Live πρέπει να υπάρχει σε κάθε studio. Αυτά, keep rocking... 8)
  2. http://www.line6.com/podxtlive/ To προηγούμενο Σάββατο το παρήγγειλα μέσω του site του Νάκα, και ήρθε την Τετάρτη. Μιλάμε για ΕΡΓΑΛΕΙΟ 8) 8) . Προενίσχυση, φοβερά stomp boxes, πάρα πολλές θρυλικές εξωμοιώσεις καμπίνας, A.I.R. για studio recording, εφέ κ.τ.λ. με 600 ευρώ. Συνδέεται με USB στο PC και μπορείς με το mouse σου σε real time να κάνεις tweak τα πάντα. Επίσης με το προγραμματάκι αυτό, το Line 6 Monkey, κατεβάζεις custom tones από το site, πατας απλά get tone και το περνάει στιν πεταλιέρα. Επίσης έχει και variax input, αλλά δεν ξέρω αν έχει κανένας τέτοια κιθάρα στην Ελλάδα.
  3. ZIKK

    Guitar hero

    Ε, βέβαια, ο άλλος για guitar hero είπε, και ο καθένας τη γνώμη του θα την πει... Και είναι στη φύση του κάθε κιθαρίστα να έχει την τελευταία λέξη πάντα, είναι γεγονός...
  4. ZIKK

    Guitar hero

    "χαμηλη ταχυτητα = τεχνικη και μελωδια" Αυτά για μένα τα λένε οι παράλυτοι χαχα! Λοιπόν, όσο για τα προηγούμενα που ειπώθηκαν για το Hammett εγώ να πω ότι δεν θυμάμαι να είπα καμιά φορά "Α, ο τάδε θα έπαιζε καλύτερο solo εδω απ'αυτόν". Όχι, εμένα μου αρέσει ο Hammet και δεν θα έλεγα με τίποτα ότι δεν αξίζει να είναι στους Metallica. Να πας εσύ ρε φίλε στους Metallica, εσύ που το είπες. Ξέρω και σχετικό ανέκδοτο... Επίσης, να πω βέβαια οτι οι πωλήσεις ουδεμία σχέση έχουν με το πόσο καλός μουσικός είναι κάποιος. Θυμηθείτε τον Cobain... Και στο κάτω κάτω εγώ γουστάρω να ακούω και King/Hanneman. Ποιο το πρόβλημα αν ΌΛΟΙ τους κράζουν; Το συναίσθημα που θέλουν να περάσουν το περνάνε με τις "διαβολικές" τους κλίμακες. Α, κάτι ακόμα, δεν θα βαρεθώ ποτέ τον Knopfler. Δεν ξέρω, κάθε φορά που τον ακούω με στέλνει. Δηλαδή γενικά το σύνολο Straits.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου