Προς το περιεχόμενο

dog

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dog

0

Φήμη

  1. Η επένδυση στο κόντακτ σίγουρα αξίζει ειδικά αν θες έτοιμους ήχους και πολύ καλα ντράμς τόσο ακουστικά οσο και ηλεκτρονικά οχι δηλαδή οτι υστερεί απο έντιτινγκ αλλα αν θες πολύ εντιτινγκ και χειροποίητο σουντ ντιζάιν το μαχ φιάιβ της μότου είναι λίγο πιο άμεσο και φιλικό στη χρήση. Το καλό με το κόντακτ είναι οτί είναι φοβερά επεκτάσιμο με έξτρα σουντμπανκς τόσο απ τη ναίτιβ ινστρουμεντς όσο και απο άλλες εταιρίες.
  2. Neeq Καλημέρα αν είσαι σε γουιντοους της μετα εξπι εποχής η λύση σου πιθάνα να είναι να ανοίγεις το άμπλετον σαν διαχειριστή(δεξί κλικ στο εικονίδιο του λάιβ και οπεν ας αντμινιστρέιτορ αν είσαι σε εγκλέζικο περιβάλλον ή ανοιγμά ως διαχείριστης-μην ανχωθείς δεν θα σου ζητήσει τα κοινόχρηστα-σε ελληνικό).Αν είσαι σε μακ δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Παίζει θεμάτακι με τον τρόπο που έχει γράψει η τζιφορς τα πλαγκιν της αλλά μην μπούμε σε τεχνικα θέματα τώρα...ελπίζω να βοήθησει.
  3. Έχει καποιος κάποιο από τα 2?Το χρειάζομαι για multi-instrument και όχι μόνο για Looping κιθάρας(για αυτό στέλνω εδώ).Χοντρικά θέλω 4-5 πηγές!Ακούγεται οτι το boss είναι ιδιαίτερα δυσχρηστο!Υπάρχει και η λύση της σύνδεσης με κονσόλα(σας παραπέμπω εδώ http://theringofscribes.blogspot.com/2008/09/connecting-looper-guitar-pedal-to-mixer_03.html μου φαίνεται πραγματοποιήσιμο) που πιθανά να με κάλυπτε και το Rc20 τότε!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου