Προς το περιεχόμενο

just_looking

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή just_looking

0

Φήμη

  1. :D ήδη έχω φάει σχεδόν ένα 5ωρο μετά από 12ωρο στη δουλειά. εγώ σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. :-[ θα τα δοκιμάσω αύριο όμως κ θα δω τι θα γίνει κ τα ξαναλέμε!
  2. έχει δύο ποδαράκια + το μεταλλικό έλασμα.
  3. σας ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω αύριο πάλι και θα σας πω τι έγινε. αν και δε θυμάμαι τι ήδη έχω κάνει. έχω καταμπερδευτεί με τόσους συνδυασμούς ;D αν έχει κανείς κ καμιά φωτό από το δικό του wiring να έχω και κάτι απτό.
  4. το καλώδιο το εξτρα που θα βάλω θα ξεκινάει από το volume pot κ θα τελειώνει στο tremolo;
  5. στα αριστερά, μέσα στον κύκλο,υπάρχει ένα γκρι κ ένα μαύρο καλωδιάκι.το γκρι περιέχει ένα άσπρο κ ένα σκέτο σύρμα. το μαύρο πάει στο jack. έχω στείλει το γκρι στο τρέμολο αλλά τπτ. μήπως πρέπει να προσθέσω ακόμα ένα καλώδιο; και το γκρι πάει κάπου αλλού;
  6. κάποιος μου είπε ότι πρέπει να στείλω τη γείωση στο τρεμολο ή κάτι τέτοιο... ???
  7. γειά σας, έχω ένα προβληματάκι όσον αφορά το wiring στην strat μου. οι μαγνήτες είναι 3 single coil wilkinson με 5θεσιο επιλογέα. μάλλον πρόκειται για θέμα γείωσης αφού όταν ακουμπάω το δάχτυλο στη μία βίδα του επιλογέα ο βόμβος σταματάει και υπάρχει μόνο το hum του μονού μαγνήτη. με πολλές δοκιμές κατάφερα να κάνω τους μαγνήτες να στις θέσεις 2 κ 4 να σταματάνε τον βόμβο αλλά στις υπόλοιπες παραμένει. τι κάνω λάθος; έπειτα από δοκιμές το μάυρο καλωδιάκι στο jack φαίνεται να είναι το μόνο σωστά συνδεμένο. ::) ανεβάζω κ φωτό. όποιος μπορεί ας βοηθήσει. ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου