Προς το περιεχόμενο

stefanos1973

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από stefanos1973

  1. για να το παρουμε απο την αρχη το σετ μου εχει: ντραμ σετ(16" βαθυ για κασσα) και μινιμαλ εκταση στα υπολοιπα, αναλογικο jen sx1000,korg microx πληκτρα, βιμπραφωνο,  μελοντικα και μπονγκος που παιζουν σε ενα 57αρι οταν χρειαστει! ολα αυτα περνουν απο μια κονσολα στην οποια εχω aux delay και looper. σ'αυτο το χαμο παω να βγαλω ακρη!!!!!!

  2. επισης για ποιο soul τυμπανα μπορεις να βαλεις και ενα δυναμικο ετσι

     

    Daptone_03.jpg

     

    ολοι οι δισκοι της Amy Whinehouse ειναι ετσι γραμμενοι (φυσικα με περιμενεις να βγαλεις τον ιδιο εκπληκτικο ηχο γιατι αυτο που ακους ειναι κυριως αποτελλεσμα επεξεργασιας στο mix).

    εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις;

  3. συγνωμη για το ασαφες! απλως ψαχνω μια φτηνη λυση για μικροφωνο χωρου για να ηχογραφω μονο με αυτο το ντραμ σετ μου. το ξερω οτι ειναι λιγο ακυρο αλλα λογο μπατζετ αλλα και λιγο λογο αποψης θελω να το ψαξω ετσι. και προφανως δεν εννοω οτι θα βγω για gig με μια rock μπαντα που τα σπαει διπλα μου με ενα μικροφωνο χωρου....μιλας για μια πιο πειραματικη φαση.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου