Προς το περιεχόμενο

Socrates91

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Socrates91

0

Φήμη

  1. καποιος αλλος που να ξερει για το συγκεκριμενο emu??? η αν εχει να προτεινει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα??? ???
  2. ναι και εμενα ετσι μου φανηκε οτι για την τιμη του ειναι πολυ καλο. αλλα διαβασα καπου αλλου καποιες "κακες" κριτικες και δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. ας περιμενουμε λοιπον μηπως υπαρχει και καποιος αλλος να μας πει για το συγκεκριμενο μηχανημα. ::)
  3. οχι απλα αν μπορουσα να τους ηχογραφω αναρρωτιομουν και με καλυψες πληρως.ευχαριστω πολυ. παρολα αυτα θα ηθελα και καποια γνωμη απο καποιον που μπορει να το εχει στην κατοχη του η απο καποιον αν ξερει κατι σχετικο η εχει να μου προτεινει κατι αλλο. εσυ Alchemist τι λες? εχεις κατι αλλο υποψην?
  4. Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Ειμαι στην αναζητηση ενος σχετικα απλου midi keyboard γυρω στα 100-150ευρω. Με τραβηξε την προσοχη το συγκεκριμενο emu αλλα δε ξερω τι παιζει με τη συμβατοτητα με logic studio. ολες οι λειτουργιες που εχει (attack,reverb,delay και τα οργανακια που εχει) μπορουν να χρησημοποιηθουν στο προγραμμα η θα πανε τσαμπα και θα μπορω να χρησημοποιησω μονο τα πληκτρα? το εχει καποιος για να μου πει την αποψη του για το συγκεκριμενο midi? εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα? ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. Babtua και η δικη σου λυση ακουγεται πολυ καλη μιασ κ εδω στα τρικαλα δν βρηκα την ταινια που μ ειπε ο Holystone..θα ριξω μια ματια βεβαια κ στην θεσσαλονικη οπου εκει νοικιαζω τ σπιτι και αν δν βρω θα στραφω στην λυση τησ χαρτοταινιασ κ τησ κολασ..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... :) :) :) :) :) :) :)
  6. φιλε Holystone,μηπωσ μπορεισ ν μ πεισ αν αυτην την ταινια την πηρεσ απο καποιο γνωστησ αλυσιδα καταστημα η απο καποιο απλο καταστημα μ οικοδομικα υλικα..??κ ποσο κοστιζει..??
  7. ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ και ζητω συγνωμη για τα greeklish...εγινε συνηθεια πλεον και ξεχναω να το αλλαζω για μερικα forum.. :-[ :-[ :-[
  8. kapoiaaaaaa voitheiaaaaaaaaa........????????????? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ ::) ::) ::) ::)
  9. pedia kalispera....tha ithela n koliso t rikofon st home studio p stino alla t thema ine oti t noikiazo t spiti k ets dn thelo n exei poli megales fthores meta p tha figo k tha prepei trexo s bogiatzi k dino ena soro lefta gia n t ftiaksei..exo valei tenia diplis opseos alla dn t krataei kala...exete mipos n m proteinete kamia lisi st provlima m..??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου