Προς το περιεχόμενο

eden

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από eden

  1. καλησπερα καμια απαντηση βρε παιδια??? !!!!
  2. καλησπερα σας ! εχω αγορασει αυτο το 'μηχανημα " με βασικο σκοπο την μελετη απ τον φορητο ηλ υπ .μου τραγουδιων μεσα απ το you tube and facebook.. " χωρις την χρηση αλλων πηγων" ....και οχι τοσο το "μοντελινκ των ενισχυτων" .... βεβαια δεν υποτιμω καθολου την χρηση και χρησιμοτητα του μηχανηματος στο λογισμικο του και τις δυνατοτητες του ... το προβλημα και η βοηθεια που θελω ειναι οτι δεν μπορουν να συνεργαστουν αυτες οι δυο σελιδες απ το διαδικτυο με το 'στελθ " που εχω !!!!! μονο του παιζει και με το προγραμμα κλειστο !! το ακουω απ τα ακουστικα μου ...αλλα οταν ανοιγω το you tube και ποσταρο καποιο τραγουδι της αρεσκιας μου δεν 'ντουμπλαρει " το μπασο μου με το τραγουδι που παιζω .... δεν ξερω πως να λυσω το προβλημα μου ??? παιδες βοηθεια !!!!! δεν ειμαι τοσο καλος με σοφτγουερικα και πυραυλικα μεσα...!!! ευχαριστω εκ των προτερων !!!
  3. που θα επρεπε να γραψω.. ειμαι καινουριος στο χωρο αυτον ???
  4. ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις .. παρολο που δεν" ακουστηκε ' "αποψη "για την ακριβη σειρα ......... εμαθα για την οικονομικη σειρα 'νεμεσις " που πραγματικα δεν ειχα αποψη ... και παλι ευχαριστω για τον χρονο σας ... οποιος γνωριζει κατι για την 'ακριβη σειρα" ας γραψει.... :)
  5. ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας .......
  6. καλημερα σας ...... καμια απαντηση ρε παιδια ???
  7. audiokosta ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου.... και για την διευκρινηση οτι απ την αλλη εβδομαδα θα χω ισως περισσοτερες απαντησεις απο φιλους μπασιστες .... ειναι κακο να εχει κανεις "ονομα " eden και εξοπλισμο?και να θελει να ακουσει γνωμες αλλων συναδελφων μουσικων για το τι αρεσει η οχι σ αυτη την μαρκα σε συγκριση με τις αλλες ??? πιστευω οτι στην πρωτη ερωτηση στο 'νημα" μου ημουν σαφης το τι ακριβως θελω...... καλο απογευμα ...
  8. ευχαριστω !! καμια αλλη αποψη ?? τοσοι λιγοι μπασιστες υπαρχουν σ αυτο το φορουμ ??? μας φαγαν οι κιθαριστες .....χαχα :D κι αυτοι καλοδεχουμενοι ειναι ...... :) περιμενω ..... ;)
  9. καλημερα σας ! θα ηθελα την γνωμη σας για τον ηχο των ενισχυτων και των καμπινων αυτης της εταιριας τα θετικα και τα αρνητικα της σημεια.... σε συγκριση με αλλες μαρκες της επιλογη σας η την μουσικη σας ακουστικη εμπειρια ... σας ευχαριστω ...... :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου