Προς το περιεχόμενο

emd

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή emd

0

Φήμη

  1. Όμως με τα λεφτά της RME παίρνω και κάρτα και επιφάνεια εργασίας...Αλλα θα το σκεφτώ πολύ.. Ευχαριστώ παιδια.. :D
  2. dither ειλικρινα ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.Το θεμα με την multiface ειναι οτι επεισή εγώ δουλεύω κυρίως με AU , δεν την χρησιμοποιώ στο έπακρο δηλαδή μονο 2Ι και 2Ο. Φυσικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την ανάλυση και απο το ελάχιστο έως καθόλου latancy , αν και έχω παρατηρήσει οτι στον G5 με logic , το hardware accelaration φορτώνεται αρκετά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Και λέω..Αφού δεν την αξιοποιώ όσο της πρέπει , αξίζει να πάρω την Tascam απο πλευράς ήχου ή θα κλαίω την μοίρα μου που την αγόρασα?? :cry:
  3. Παιδιά βρίσκομαι σε δίλημμα....Έχω εδώ και 2 χρόνια την audiolink 96 multiface ή πιο γνωστη ως Hammerfall DSP Multiface με την οποία ευχαριστημένος παρά μερικά προβληματα θορύβου που μου έβγαζε.. Επειδή ανανεώνω γενικά το hardware μου , σκέφτομαι να αγοράσω την Tascam FW-1082 η οποία εκτός απο μια πολύ καλή επιφάνεια εργασίας (και πανέμορφη) είναι και κάρτα ήχου.. Η απορία μου μήπως η κάρτα ήχου της Tascam είναι χειρότερη απο την Audiolink γιατι στην τελική ο ήχος μετράει περισσότερο.... PLZ HELP!
  4. Tuff σκεφτομαι να πουλήσω την κάρτα ήχου μου. Είναι η Nuendo Audiolink 96 ή πιο καλά RME Hammerfall DSP Multiface. Είναι αγορασμένη το 2003 και σε αριστη κατάσταση εννοείται. Ενδιαφέρεσαι?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου