Προς το περιεχόμενο

phantolino

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Monte Carlo Χανίων

Συμμετοχή phantolino

0

Φήμη

  1. Εχει ρε παιδια κανενας backing track του Indianola; Εχω φαει το ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι, μονο ψοφια λινκς.
  2. Θελω να συνδεσω σε εναν Fender Frontman 65r με ενα english muffn πεταλι και ενα POD 2.0. Το muffn εχει true bypass αλλα στο POD διαβασα οτι ο μονος τροπος να το χρησιμοποιησεις σε σειρα ειναι να βγαλεις ολα τα εφε καμπινας κτλ (δεν το εχω ακομα στα χερια μου). Δοκιμασα να συνδεσω αρχικα μονο το muffn στο Pre out / Pwr in του ενισχυτη αλλα ο ηχος ειναι πολυ μουντος και νιωθω οτι μου κοβει πολυ το πεταλι. Ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η καλυτερη συνδεσμολογια για να χρησιμοποιω αν ειναι δυνατον και τα 2 και τι παιζει ακριβως με τα pre out/ pwr in;
  3. νασε καλα ρε IBRG550 σευχαριστω, θα ποσταρω ξανα αν πανε ολα καλα.
  4. Δυστυχως δεν ειναι το arm tube, ειναι ενα ΠΛΑΣΤΙΚΟ καπακι-βιδα που βρισκεται στο τελος του tube και βιδωνει εκει το tremolo arm. Αποτι καταλαβα του εχουν φαγωθει οι βολτες.. ελεηνη κατασκευη. Σκεφτομαι να παραγγειλω το κομματι απο εδω: http://www.ibanezrules.com/parts.htm#Trem%20Parts αλλα δεν ξερω ποιο part number εχει. Η αληθεια ειναι οτι μου περασε απο το μυαλο να αλλαξω ολη τη γεφυρα με μια schaller αλλα απο την αλλη δεν παιζω τοσο πολυ πια με αυτη τη κιθαρα. Βρηκα και μια φωτογραφια απο εναν τυπο που ηταν πιο τυχερος απο εμενα και του εκοψε στα 2 (αυτο που χρειαζομαι εγω ειναι στον κοκκινο κυκλο):
  5. Εχω μια Ibanez S520EX κοντα 5 χρονια τωρα. Δυστυχως με τα χρονια το tremolo arm socket εχει χαλαρωσει παρα πολυ και ανακαλυψα οτι ειναι συνηθες φαινομενο στο συγκεκριμενο μοντελο. Επισης 2-3 αλενοβιδες που εχει πανω στη γεφυρα που ρυθμιζεις το intonation εχουν φαγωθει εντελως και δεν μπορω να τις γυρισω καθολου με αποτελεσμα η κιθαρα να ειναι μονιμος μισοξερυθμιστη. Εχω ψαξει απο εδω και απο εκει για ανταλακτικα κυριως μεσω ιντερνετ αλλα προτειμω μια λυση της προκοπης που θα κρατησει εστω και αν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξω ολη τη γεφυρα. Εχετε κατι να προτεινετε; Ευχαριστω.
  6. Costas ειπες οτι πουλας ενα τετοιο ή διαβασα λαθος πριν;
  7. Αυτη την εντυπωση ειχα και εγω γιαυτο στραφηκα στον 65r οταν τον βρηκα μολις 200ευρω. Δυστυχως αξιζει μονο το ηχειο του και το καθαρο καναλι που ειναι οτι περιμενες απο εναν fender (αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον), οχι πως με πειραξε ιδιαιτερα απλα στρεφομαι πλεον σε πιο απλα και κλασσικα πραγματα και το μονο που με ενδιαφερει ειναι ενα αξιοπιστο πεταλακι για το στυλ που παιζω. Σευχαριστω για την απαντηση σου θα ριξω μια ματια :)
  8. Μεχρι μια 200αρα μαξιμουμ γιατι σκοπευω να φτιαξω ενα απλο setup για να το χρησιμοποιω και επαγγελματικα σε αυτο το στυλ μουσικης. Ωραιο φαινεται το GT-OD βεβαια ολα αυτα με βαζουν σε πειρασμο και ειναι δυσκολο να δοκιμασω κατι απο κοντα εκτος αμα ανεβω αθηνα.
  9. Βασικα το καναλι της παραμορφωσης του frontman 65r δεν ειναι κατι εντυπωσιακο, τουλαχιστον οχι οσο σε αλλους fender που εχω παιξει γιαυτο τεινω περισσοτερο στο TS9 DX. @pascal, there is only one phantolino ;D
  10. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, εριξα μια ματια στα posts (μαλακια μου που δεν εψαξα καλυτερα) αλλα το TS9 DX TURBO Tubescreamer μου γυαλισε αρκετα 8)
  11. Ψαχνω να βρω ενα αξιοπιστο πεταλακι για hard rock/blues. Εχω μια Fender standar strat και εναν Fender Frontmaster 65R ενισχυτη του οποιου ως τωρα χρησιμοποιω μονο το καθαρο καναλι μεσω μιας KORG AX3000G πεταλιερας. Με ενδιαφερει κυριος ενας ζεστος βαρης blues ηχος που να τεινει προς SRV (χρησιμοποιω ηδη heavy gauge χορδες και χαμηλοτερο κουρδισμα). Εχω κατα καιρους δοκιμασει 1-2 πεταλακια και εκτος καποιο Tubescreamer στο οποιο θα ηθελα μια κατατοπιση και γνωμες καθως βλεπω οτι υπαρχουν διαφορα μοντελα, θα εκτιμουσα επισης καποια προσωπικη εμπειρια επι του θεματος γιατι δυστυχως στα Χανια δεν υπαρχει καποιο ενημερωμενο καταστημα να δοκιμασω απο κοντα. Συγχωρεστε με αν εχει ξαναμπει καποιο παρομοιο post, ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου