Προς το περιεχόμενο

spiros37

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από spiros37

  1. Δες και τον Justin: https://www.justinguitar.com/
  2. Δείτε και αυτό το απόσπασμα από το video Billy Joel - In his own words. Αξίζει να το δείτε ολόκληρο. Billy Joel Only The Good Die Young Liberty Devitto
  3. spiros37

    Martin Guitars "Ι 'll follow the sun"

    Μπράβο και από μένα φίλε Πάνο. Πολύ όμορφη εκτέλεση και καταπληκτικός ήχος! Σε αυτό: θα συμφωνήσω απόλυτα.
  4. spiros37

    Billy Joel Masterclass

    Ένας απολαυστικός Billy Joel ο οποίος μιλάει για τις επιρροές του και για το πως έγραψε μερικά από τα κλασσικά τραγούδια του. Δείτε και τα υπόλοιπα. Από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.
  5. Φίλε Hadji ωραία η tele σου. Το pickguard ξύλινο είναι?
  6. Η πρώτη ηλεκτρική κιθάρα και για μένα, Heit Deluxe, made in Japan. Την έχω ακόμα. Δεν είχε άσχημο ήχο στον ενισχυτή. Το μανίκι είναι πολύ βολικό αλλά αργότερα έγινε τόξο χωρίς να μπορεί να ισιώσει με το trussrod. Πλέον την έχω στολίσει στον τοίχο μια και είναι μια ομορφιά.
  7. Ναι από τον Darren Riley. Tα στέλνει με USPS Priority Shipping. Σαν χρέωση για τα μεταφορικά μόλις κάνεις την παραγγελία σου βγάζει $27 ανεξάρτητα από αριθμό των πραγμάτων που παραγγέλνεις και το βάρος. Αν πάρεις μόνο τα saddles χωράνε σε μικρότερο κουτί και τελικά χρεώνει $13.45. Σου αντιγράφω από το email του: International shipping note --------------------------------------- All orders are packed well in boxes, never in envelopes, and shipped USPS Priority which is advertised as 6-10 business day delivery. The website checkout charges $27 per order regardless of item quantity or weight. If the order will fit in the USPS Small Flat Rate box with sufficient padding, the shipping charge is reduced to $13.45 and $13.55 is refunded. If the order is too large for the Small Flat Rate box and a larger box is required, the shipping cost is $27. Small box size is 8 5/8” x 5 3/8” x 1 5/8”
  8. Στην δική μου tele που είναι 70's, είχα αλλάξει όλη τη γέφυρα με brass saddles και όντως είχε λιγότερο twang. Μετά από προτροπή του superfunk έβαλα ξανά steel. Έβαλα αυτά εδώ που είναι ακριβώς όπως αυτά που είχε original: http://www.darrenriley.com/shop/cart.php?m=product_detail&p=794 Ο ήχος της κιθάρας πράγματι ξαναζωντάνεψε.
  9. Έφυγε σε ηλικία 69 ετών ο Clarence Clemons μετά από επιπλοκές από εγκεφαλικό που έπαθε πριν λίγες μέρες. Δυσαναπλήρωτο κενό για την E Street Band :( Από τις τελευταίες live εμφανίσεις σε ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του Bruce.
  10. Τελικά αποφάσισα να κάνω ένα refinish στο μπράτσο κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Αθήνα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Ο Κώστας Κακανιάρης έκανε εξαιρετική δουλειά όπως μπορείτε να δείτε στις φώτο.
  11. Σετάροντας την κιθάρα μου πήγα στο τέλος να ρυθμίσω τον bridge μαγνήτη. Ενώ ο μαγνήτης ανεβοκατεβαίνει χρησιμοποιώντας τις 2 βίδες διαπίστωσα ότι μπαλαντζάρει. Δηλ. αν τον ακουμπήσω από το bass side χαμηλώνει αρκετά και ανασηκώνεται το treble side. Έτσι δεν μένει σε σταθερή θέση. Any tips?
  12. Ο Bruce ήταν πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση. Ακόμα και σήμερα παρόλο που έχει κλείσει αισίως τα 61. Βέβαια ζορίστηκε λίγο στο παρακάτω video να ανέβει τα σκαλιά ;D. Ακούστε τι λέει στο τέλος. Bruce Springsteen - Out In The Street - London Calling - Hyde Park - 2009.mov
  13. Θα συμφωνήσω με τον audiokosta. Ξεκινάς από την αρχή με το Greetings from Asbury Park. Ενόψει και του επερχόμενου anniversary box set του Darkness on the Edge of Town που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα, μια εκτέλεση του prove it all night που θα συμπεριλαμβάνετε σε ένα από τα dvd του
  14. spiros37

    Mark Knopfler master class

    http://www.youtube.com/watch?v=qUOIZczbqN
  15. To Nebraska ηχογραφήθηκε και σε full band με την e street band αλλά τελικά ο Bruce προτίμησε να κυκλοφορήσει το demo ουσιαστικά που ηχογράφησε μόνος του σε ένα τετρακάναλο. Οσο για το Tracks που λέει ο Νίκος, είναι μόνο ένα δείγμα του ακυκλοφόρητου υλικού του που έβγαλε το 1998. Απέρριπτε τραγούδια μόνο γιατί δεν ταίραζαν με το concept του κάθε δίσκου που έγγραφε. Μόνο για το Born in the USA είχαν ηχογραφηθεί 70 κομμάτια.
  16. Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Superfunk η αλήθεια είναι ότι έχει ξαναπεραστεί βερνίκι στο σώμα πριν δέκα χρόνια περίπου οπότε δεν είναι απείραχτη. Από την άλλη δεν νομίζω να την πουλήσω ποτέ. Τα vintage τάστα θέλω να αλλάξω με medium jumbo όταν έλθει η ώρα τους. Σ΄αυτό φαντάζομαι θα συμφωνήσεις :)
  17. Καλησπέρα και καλωσόρισα στο forum. Εδώ και αρκετό καιρό άρχιζε να φεύγει το λούστρο στό πίσω μέρος του μπράτσου μετά το 12ο τάστο στην tele μου. Στη συνέχεια όπως φαίνεται και στις φώτο το πρόβλημα επεκτάθηκε και σε άλλα σημεία. Πριν φτάσει στην κατάσταση που είναι σήμερα την είχα πάει σε μάστορα για τάστα και για το πρόβλημα αυτό μου είπε να μην κάνω τίποτα. Είναι και ακριβό λέει το λούστρο που χρησιμοποιείται στα μπράτσα και τέτοια. Πέρα από την αισθητική του θέματος, ο ιδρώτας και η υγρασία στα σημεία αυτά δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα? Η κιθάρα είναι made in USA του 1976.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου