Προς το περιεχόμενο

gtrnik

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από gtrnik

  1. Καλησπέρα στην παρέα.Πολυ ενδιαφέρον blind test το οποίο νομίζω ήδη αποδεικνύει οτι το κυνηγητό των khz είναι μάλλον ανούσιο...(αν η μπάντα δεν παίζει καλά... χε,χε::)).Αν τόσα ζευγάρια αυτιά εδω μέσα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά πιο απ τα τρια δείγματα είναι καλύτερο φανταστείτε ο μέσος ακροατής...άλλωστε υπάρχουν στην αγορά μηχανήματα των 300€ που υποστηρίζουν οτι γραφουν στα 192khz με φτωχά όμως αποτελέσματα,ενω ταυτόχρονα ενας καλος stereo convertor στοιχίζει 2000€.Αρα το παιχνίδι μάλλον παίζεται στην ποιότητα του μετατροπέα απο αναλογικό σε ψηφιακό παρά στα πόσα khz υποστηρίζει οτι ηχογραφεί (αυτό το έχει πεί ο Holdsworth σε συνεντευξη πολλά χρονια πρίν)Παρόλα αυτά το τρίτο δείγμα (αν δεν είναι παγίδα το 192 που γράφει) έχει πιο έντονα ψηλά και πιο πολύ "αέρα",χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι καλό.Πάντως αν είχα να διαλέξω καποιο απ τα τρια δείγματα για να μπεί στο cd μου για παράδειγμα,το πρώτο θα διάλεγα.Μου ακούγεται πιο σφιχτο και ελαφρώς πιο αναλογικό?.Ενδιαφέρον θα είχε και μια ηχογράφηση στα 88,2khz.Εχω ακούσει αρκετούς ηχολήπτες να το υποστηρίζουν.Anyway απλά οι απόψεις μου είναι αυτές και τίποτα παραπάνω.επόμενοοοοοοοοοος ;)
  2. Επίσης έχει σημασία αν θα παίζεις σε live με δυνατές εντάσεις ,αν θα παίζεις όρθιος ή καθιστός και αν θα παίζεις με πένα, η κιθάρα να μην ενισχύει το τσικι τσικι ::) της πένας.Κάτι που για μένα χαλάει πολύ τον ήχο.Εγω πάντως βολεύτηκα με μια Godin γι αυτο και δίνω την Alhambra.Δεν έχει βέβαια ηχείο αλλά στο Live είναι εργαλέιο ;)
  3. Γιατι δεν κοιτας αυτο εδώ? Το εχει ενας φιλος και ειναι λεει πολύ οκ.(λεει) Μια δοκιμη θα σε πεισει, και πες και σε εμας. http://line6.com/pocketpod/index.html?utm_source=Line6Index&utm_medium=Navigation&utm_campaign=PocketPOD+image+DropDown Σημειωση ,ο Νακας αυτες τις μερες το δινει 95€. 5€ πιο φτηνα απο thomann.
  4. Καλησπέρα.Δες τα m-audio studio pro3.Ειναι πολύ οικονομικά (100€ περιπου) και κατά τη γνώμη μου,αρκετά καλά.Σε χαμηλή ένταση πάντα.Παρατήρησα λεπτομέρειες στα mp3 μου που δεν είχα ακούσει μέχρι τώρα.Απέφυγε τα ηχεία για υπολογιστές τυπου logitech,creative κτλ. γιατί προσθέτουν πολλές συχνότητες ,ιδιαίτερα μπάσα και δέν καταλαβαίνεις τι έχεις ηχογραφήσει.Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου