Προς το περιεχόμενο

mgi2003

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mgi2003

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια εχω ενα ερωτημα που μου το δημιουργισε καποιος. Εχω κατι ηχεια που βγαζουν Power Rating Continuous: 800 W Program : 1600 W Peak : 3200 W Εγω υπολογιζα τον ενισχυτη συνφωνα με τα watt του continious. Καποιος μου ειπε οτι ειναι λαθος ο υπολογισμος και οτι πρεπει να το υπολογιζω συνφωνα με το program και καλητερα συνφωνα με το Peak. το θεμα ειναι αν το κανω θα γινουν κοσκινο τα ηχεια και ποιο ειναι το σωστο πως υπολογιζεις ενισχυτη με ηχεια.... ?
  2. ποια ειναι οι καλητερη τοποθετηση σε μικροφωνα σε drums για live κατασταση ? παιζει ρολο το ειδος τις μουσικης και ποσα πρπει να βαλουμε σε μια open κατασταση ? το μικροφωνο πισω απο τον drummer γιατι το βαζουνε ?
  3. Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω μια αίθουσα 80 τετραγωνικά. Αποτελείται από καθρέπτες, ξύλινο πάτωμα και κάποιοι τοίχοι είναι γυψοσανίδα. Πρόκειται για μια σχολή χορού που θέλει να κάνει μαθήματα και πάρτυ στην ίδια αίθουσα. Τι ηχεία μπορώ να στήσω και πόσα που να έχουν καλή απόδοση στο μάθημα αλλά να μπορεί να την καλύψει και για τα πάρτυ που θα κάνει 1 φορά την εβδομάδα; Edited by Alchemist: Το μήνυμα τροποποιήθηκε από greeklish σε Ελληνικά, στο εξής μόνο Ελληνικά παρακαλώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου