Προς το περιεχόμενο

ltmusic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ltmusic

0

Φήμη

  1. Sorry ρε παιδια πως γινεται το a7χ να βγαζει τετοιο μπασο? μηπως ειναι χρωματισμενο ηχειο? δηλαδη δεν αποδιδει την πραγματικοτητα (σχετικο αυτο βεβαια....)? Ακουσα και τα mackie mr8 mk2 και ειναι ΤΙΓΚΑ στα μπασα!!!
  2. Nαι νομιζω οτι αυτα ακουσα.Ειναι βεβαια 6αρια και κανουν γυρο στα 900 €.Τα συγκρινα με τα ΗS 80 στον ιδιο χωρο. Παρολο που ειναι 6αρια ειναι πιο μπασαριστα και πιο εντυπωσιακα απο τα HS. Ποιο απο τα 2 ειναι πιο σωστο..........? Βασικα θελω ηχειο για ολα τα style μουσικης, με μια προτιμηση στον ορχηστρικο ακουστικο ηχο. Να σαι καλα.
  3. Ακουσα και τα ADAM A7 και μου φανηκαν ωραια αλλά λιγο μπασαριστα.Κανουν και 900 κατι €..... Ευχαριστω για την αναληση. :)
  4. Σκευτομαι να παρω τα HS-80 .Νομιζω οτι για 500€ ειναι καλα. Εσενα ποια ειναι η αποψη σου, μιας και τα δουλευεις? Ευχαριστω.
  5. Φιλε αποψη δεν εχω.Ενδιαφερομαι ομως και εγω να μαθω γιαυτη την καρτα. Σαυτα τα λεφτα παιζουν και οι 1) focusrite saffire pro 40-pro 24 kai 2) tc impact twin. Για την δευτερη ενω φαινεταi καλη, υπαρχει το πλεον γνωστο προβλημα της tc με τους drivers της. Aν κανεις εχει αποψη ας μας πει.
  6. Eγω θα σου πρωτεινα(δυστυχως δεν εχω προσωπικη αποψη γι'αυτες) 1 Focusrite saffire pro 24 2 motu ultralite mk3 3 tc impact twin.
  7. κανενας αλλος ρε παιδια? οι προενισχητες τι λενε? Αποτι ειδα στα ιδια περιπου λεφτα παιζει και η καινουργια tc impact twin.
  8. Παιδες χαιρετω.Θα ηθελα την γνωμη σας. Σκευτομαι να παρω μια απο αυτες τις 2 καρτες (motu ultralite 3 η' saffire pro 24). Με ενδιαφερουν οι προενσχησεις τους(παντα για αυτα τα λεφτα),το latency στα vst και στο audio recording, η φορητοτητα τους(το μικρο μεγεθος δηλ), και ο τροπος συνδεσης με CUBASE 5 σε pc windows 7 64bit αλλα και σε mac. Προς το παρον μαλλον κλεινω προς την motu λογω του οτι χρησιμοποιει και usb2(480Mbps) και firewire 400. Μπορει το usb2 η' to firewire να ειναι μακρια απο το tower του υπολογιστη(πανω απο 5 μετρα)? Ο,τι εχετε ευχαριστηση...........Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου