Προς το περιεχόμενο

Kostas Malabam

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kostas Malabam

0

Φήμη

  1. καταλαβα!! ευχαριστω πολυ!! :)
  2. Φιλε marathon, αμα το λυσω εγω το οργανο και του παω την κιθαρα σκετο ξυλο χωρις μαγνητες χωρις τιποτα ξερεις περιπου που θα κυμανθει η τιμη??
  3. ευχαριστω πολυ παιδια! αυτο το fuzzvile που ειναι ακριβως? θυμαστε οδο?
  4. καλησπερα παιδες! εχω εναν μαρσαλ mg 50 dfx και εχει χαλασει. θελω επειγοντως βοηθεια γιατι τον χρειαζομαι! μολις τον ανοιγω αρχισει κ βουιζει δυνατα και δεν παιζει. μπορει καποιος να τον φτια3ει? η γνωριζει καποιος καποιον καλο και φθηνο μαστορα??
  5. Καλησπερα συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες! χρειαζομαι βοθεια για μια σκεψη που με "βασανιζει 2 3 βδομαδες". διαθετω μια ltd viper 50. με την συγκεκριμενη κιθαρα λογω του οτι ηταν η πρωτη ηλεκτρικη που αγορασα ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι της! βεβαια πλεον ο ηχος της για τα λεφτα της πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικος. θα ηθελα ομωσ το κατι παραπανω σκεφτομαι να βαλω 2 μαγνητες που με τη βοηθεια ενοσ καλου ενισχυτη να ωγαζουν πιο ροκ ηχο και οχι τοσο μουντο μεταλ που βγαζει τωρα. επισης θα ηθελα να της αλλαξω χρωμα μιας και δεν ειναι η βασικη μου κιθαρα. εχετε καποιον καλο μαστορα να προτεινετε? και τι μαγνητες να βαλω?? ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας.
  6. Καλησπερα συμφορουμιτες! Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την κιθαρα μου! εχω μια ibanez rg 370 dx οπου εχει το edge 3 floyd rose και ειναι πολυ δυσχρηστο! ξεκουρδιζει πανευκολα χαλαει ευκολα και θελει τακτικα σερβις και γενικα κατα τη γνωμη μου ειναι "προβληματικο"! θα μπορουσα να αλλαξω floyd? και αν ναι τι θα μπορουσα να βαλω σε καποια λογικη τιμη? ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας.
  7. Καλησπερα σε ολους! προσφατα απεκτησα 3 πεταλακια ενα distortion ενα chorus και ενα phrase! Τα 2 πρωτα της boss και το τελευταιο mxr. Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν τα εχω συνδεδεμενα ολα μαζι ακουω στον ενισχυτη μου εναν ηχο σαν σφυριγμα ολη την ωρα. αυτο γινεται και οταν συνδεω το dist μονο του! μηπως υπαρχει καποια συγκεκριμενη σειρα που πρεπει να τα βαλω? ευχαριστω!
  8. καλησπερα σε ολους προσφατα πηρα ενα behringer v amp pro και δεν ξερω πωσ να το συνδεσω και που για να το χρησιμοποιησω σαν "κεφαλη". και δν ξερω καν αν γινετε αυτο.. τα φωτα σας...
  9. Γεια χαρα κοσμε του noiz!!!!!!!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα σχετικα ασημαντο θεμα που ομως με προβληματιζει ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο. Προσφατα απεκτησα μια 2η ibanez 370dx και δοκιμασα να κλειδωσω το floyd, αλλα δεν πετυχε. Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανς ωστε να μην παιζει και να ειναι σταθερο? και 2ον,μηπως μπορειτε να μου πειτε τι χορδες να χρησιμοποιησω κουρδισμα (B F# B E G# C#). ?? Ευχαριστω προκαταβολικα!! :)
  10. Θελω πολυ Gain στον ηχο μου. τωρα εχω invader seymour duncan σε 2 διαφορετικες κιθαρες αλλα δεν μαρεσει πολυ το αποτελεσμα και σκεφτηκα να βαλω κατι σε blackouts ή emg... Για αυτο ζητησα και τη βοηθεια σας :)
  11. Καλησπερα σε ολους!!! Σκεφτομαι να αγορασςω τους συγκεκριμενους μαγνητες(SEYMOUR DUNCAN BLACKOUTS) ή ενα σετακι 81-85 EMG!! Τη γνωμη εχετε??τι προτεινετε καλυτερο?? ευχαριστω!!
  12. Θελω να την μετατρεψω ετσι ωστε να μπορει να παιξει και τρελο μεταλ αλλα και με τον πανω μαγνητη να παιζει πολυ καλα καθαρα!! αλλα να σας πω την αληθεια στην συγκεκριμενη κιθαρα τα καθαρα δεν με πολυνοιαζουν!! Θελω να γινει οπλο οταν μπαινουν τα γκαζια στον ενισχυτη!!
  13. Αυτος ο ενισχυτακος ο harley benton ειναι λαμπα?? εγω ρ φιλε δν εχω καταλαβει που ειναι τα βρωμικα και που τα καθαρα ??? συγνωμη ρ παιδια για τις ηλιθιες ερωτησεις απλα θελω να καταλαβω και να μαθω!!
  14. Ρε φιλε αυτοι τι ενισχυτες ειναι?? Εγω τωρα εχω ενα marshall 10w και εχει ρυθμισεις πανω!! σε αυτα που ειναι οι ρυθμισεις?? φωτισε με λιγο!! :P
  15. Γειαα, Ρε παιδες ειμαι στο ψαξιμο για εναν οικονομικο αλλα αξιοπιστο ενισχυτη(αφου βρηκα την κιθαρα :P)η μια φθηνη κεφαλι(π.χ. tiny terror) μαζι με μια καμπινα!! Τι προτεινετε??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου