Προς το περιεχόμενο

jimarr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimarr

0

Φήμη

  1. να'σαι καλά φίλε :)...δεν ψάχνω το ιδάνικο εννοείται απλά το πιο καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα ;) και κάτι ακόμη,μια που έχεις το g8 μπορείς να μου πεις αν το κλαβιέ του συγκρίνεται με ηλεκτρικό πιανο της ίδιας τιμής?(ειδικά η αίσθηση όταν παίζεις)
  2. παιδιά είμαι απο επαρχία και μου είναι δυσκολό να επισκεφτώ τις αντιπροσωπείες :( Για αυτό θελώ τις γνώμες σας :)
  3. Γεια σας παιδιά.Λοιπόν το θέμα είναι το εξής:θέλω να αγοράσω ένα από τα 3 keyboards του τίτλου δηλαδή Korg Kronos,Yamaha Motif,Roland Fantom.Αναφέρομαι στα τελευταία μοντέλα και συγκεκριμένα με 88 πλήκτρα.Όμως δεν μπορώ να καταλήξω σε ένα τι λέτε εσείς;Ποιο είναι ποιο καλό και ποιες οι διαφορές ρε παιδιά;Aν έχετε την καλοσύνη βοηθείστε :)
  4. οι epiphone special αν και φθηνές πιστεύω έχουν απίστευτο ήχο (βάση την τιμή τους), εάν πάλι θες heavy guitar μια dean θα ήταν ότι πρέπει!
  5. Καλησπερα, φιλε δεν θα σου πρότεινα ποτε harley benton..η ποιότητα κατασκευής δεν είναι καθόλου καλή και συνήθως είναι προβληματικές..Δεν είναι ούτε καν για αρχαριους..Αξίζουν μονο για να την κρεμάσει κάποιος στον τοίχο..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου