Προς το περιεχόμενο

tugg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tugg

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω απειρααα για τις συμβουλες! Αυτο για το νεο PC το ειπα ως αναφορα στην RAM, που επειδη ειναι laptop φοβαμαι οτι δεν μπορει να επεκταθει.... Μονο με καρτα ηχο απο τις προαναφερθεισες κ ενα κομπλε μικροφωνο θα γινεται δουλεια η' το latency θα ειναι απαγορευτικο??
  2. Μηπως εχεις να προτεινεις συγκεκριμενα παραδειγματα απο thomann πχ?? Για τι τιμές μιλαμε? Μηπως δε σωζεται η κατασταση κ θα ηταν προτιμοτερο νεο PC??
  3. Χαίρε φόρουμ! Απέκτησα το Cubase 5 πρόσφατα και ενώ όλα δουλέυουν ρολόι, όταν γράφω κάτι σε ένα track και μετά το βάζω για να το ακούσω, σε κάποια σημεία του ο ήχος παραμορφώνεται με εναν τροπο που καλυτερα μπορει να περιγραφει ως 'μπουρμπουληθροφάση'. Αν κανω το αρχειο export φτιαχνει πάντως. Είμαι σχεδόν σιγουρος οτι οφείλεται στα specs του προγραμματος που δεν πληρει το PC μου. Θέλω να ρωτησω αν ειναι οντως αυτο και αν μπορει καποιος να απομονωσει το προβλημα για να δω πως θα κινηθώ (external soundcard, mic's etc). Οπως καταλαβαινετε ειμαι full noob οποτε οσο πιο απλα και κατανοητα γινεται! ;D Specifications Processor Intel Core Duo Processor T2300 1.66GHz RAM 512MB HDD 80GB Graphics NVIDIA GeForce Go 7400 Όποια βοηθεια θα εκτιμηθει δεόντως!
  4. rista, αυτο απλα δεν παιζει... Σιγα που θελω βαρυτονη κιθαρα για να ΡΟΚΑΡΩ... Απλα προφανως θελει μοντιφες το θεμα... Προβληματα γενικα με το να μην κραταει η κιθαρα το κουρδισμα που οφειλονται?
  5. Ανέβασα επιπλέον το σαντλ, γιατι οι χορδες ηταν πολυ χαλαρες και μετα το 15ο ταστο στη μι δεν πολυ-ακουγονταν και τωρα, ενω η ταση ειναι πολυ καλυτερη εχω την εντυπωση οτι στα πρωτα ταστα οι χορδες ειναι πολυ κοντα στην ταστιερα και στα τελευταια πολυ μακρια( με αποτελεσμα να τασταρουν οι τελευταιες νοτες, στη χοντρη μι παντα). Ειναι σημαδι αυτο οτι θελει και πειραγμα η βέργα? Μεγαλο ζορι τελικα, αν το γυρισω σε μι παλι, με 10αρες, εκτος απ το υψος των χορδων, θα χρειαστει κ αλλες μοντιφες για να επανέλθει??
  6. Ξεκίνησα να κουρδίσω τη λες πολ σε ντο, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στο ζήτημα αλλά με όρεξη και καλή καρδιά! Λιγο απο εδώ λιγο απο εκει κατι καταφερα, σε συνδυασμο με 11αρες χορδες και δοκιμες στο υψος των χορδων... Το θεμα μου ειναι πως η μεχρι προτινος χαμηλη μι ακουγεται ξεκουρδιστη οσο πιο κοντα παιζω στο χεντστοκ ... Σε τι οφειλεται αυτο? Ιντονέισον? Άξιον? Και το σημαντικοτερο, απο που μπορω να το διορθωσω??
  7. Εχεις αλλες προτάσεις να μου κανεις για κεφαλι/καμπινα και πεταλι γυρω στα 700 εουρος??
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με έναν μέτριο ενισχυτη 100w (Marshall MG100HFX) και καποιο πολύ καλο πετάλι (MXR 10 band EQ, MXR III) μπορείς να φτιαξεις ηχο της προκοπής η ειναι πεταμένα λεφτα... Ενδιαφέρομαι για κλασσικο hard rock ήχο φαση Guns N' Roses/Aerosmith
  9. Σας ευχαριστώ όλους! Λέω να την αφησω όπως είναι γιατι τη λυπαμαι οπως τη βλεπω να την αφήσω στο ελεος του καθε βαριεστημενου αμπαλου ''εντζινίρ'' της αθήνας... Ούτως η αλλως το διέκοψαν και το συγκεκριμενο μοντελο (κακως και ψυχρως γαιτι μιλαμε για φοβερο ηχο) και δε λεει να την πειράξω... Λέω να αρχισω οικονομιες για καμια Les Paul Custom '58... Εχει να πέσει πολυ κουβάλημα μπυρας...
  10. Το τελευταιο που με νοιαζει και μενα ειναι οι γρατζουνιες και τα λοιπα... Ισα ισα δινουν χαρακτηρα στην κιθαρα, απλα φοβαμαι για καμια μονιμη ζημια μιας και ειναι καπως εκτεθειμενα ολα... Δε θα μου κανε καρδια να την πουλησω σε καμια περιπτωση ομως... Την αγαπαααααω... ;D Θα το κοιτάξω λοιπον μπας και τσιμπησω καμια αλλη... Ευχαριστω παρα πολυ παντως!
  11. 100 δίκια έχεις αλλα μου έχει σκαλωσει αυτη η ιδέα στο μυαλο οτι θά ναι και πολυ ανώτερη εμφανισιακά μετα... Δεν ξέρω ειλικρινα... Απλα πιστευω οτι και το χρώμα (honeyburst) θα δείχνει πολυ περισσοτερο μετα... Στην τελικη επειδη και ο ήχος της ειναι πολυ γαμω, σε φάση Appetite αρκετά πιο πρίμος και άγριος απο αλλα μοντελα του 08 που εχω παίξει (οχι faded) σκεφτομαι να την αφησω έτσι για φαση ηχογραφηση και να κανω παλι αιματηρες οικονομίες να παρω καμια αλλη Les Paul με τα λούστρα της και τα σεα/μεα της...χεχε
  12. Γειά χαραντάν και όλα τα σχετικά σε όλους! Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία μου. Είμαι εδω και κανα χρονο περήφανος ιδιοκτήτης μιας Les Paul Standard Faded η οποία έχει βεβαια τρομερό ήχο και τα λοιπά αλλα έχει αρχίσει να με ξενερωνει που δεν εχει lacquer τελειωμα με αποτελέσμα να ειναι πιο ευαισθητη σε μπύρες, γρατζουνιες και τα λοιπα... Το ερώτημα μου ειναι κατα πόσο αξιζει να την παω να της το περάσουν, πόσο καιρο θα κάνουν, αν υπάρχει ρίσκο και αν θα αλλάξει αρκετα ο ήχος... Εννοείται ευπρόσδεκτες ανάλογες εμπειρίες όπως και προτάσεις για μαγαζιά που κατέχουν το άθλημα...!
  13. Λοιπόν αυτοί είναι... Με όχι απαραίτητα αυστηρή σειρά προτίμησης... Όπως μου 'ρθαν! 1.) Slash - Appetite for Destruction 2.) Jerry Cantrell - Dirt 3.) Dimebag Darrell - Cowboys from Hell 4.) Mike McCready - Ten/Vs./Temple of the Dog 5.) Josh Homme - Songs for the Deaf 6.) John Frusciante - Californication/Bloodsugarsexmagik 7.) Jimmy Page - IV 8.) Joe Perry - Toys in the Attic/Rocks 9.) Steve Jones - Never Mind The Bollocks 10.) Kim Thayil - Superunknown/Badmotorfinger
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου