Προς το περιεχόμενο

Murdered Mandarin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Murdered Mandarin

  1. Το μεταλόφωνο είναι το χειρότερο σημείο. Κ αυτό λόγω του ότι έγινε τελευταία στιγμή και γράφτηκε μόνο μια φορά. Το πρόγραμμα που έχουμε επίσης είναι λίγο χάλια σε κάποια θέματα. Εγώ φταίω για τις ατέλεις επειδή ήταν μια κλασσική εργασία τελευταίων ωρών. Η μουσική παίδεψε πιο πολύ από ότι οι φωτογραφίες πάντως. Εvilnye: παραδόξως στο μάθημα δεν έγιναν τόσο σχόλια για την τεχνική και την αισθητική των φωτογραφιών όσο για την ατμόσφαιρα που έβγαζε εικόνα και μουσική μαζι. Ο καθηγητής σχολίασε ότι παρ' όλο που βλέπουμε όργανα, η μουσική ατμόσφαιρα που δημιουργείται πιο πολύ σε άλλες εικόνες μας ταξιδεύει παρά σε πιάνα, βιολοντσέλα και κιθάρες. Του άρεσε επίσης η ίδια φωτογραφία που αναφέρεις εσύ! (το παρομοίασε με φώτα δρόμου σε προοπτική). Το θωλό δεν είναι φιλτράρισμα επιπλέον αλλά φωτογραφική ρύθμιση για μικρό βάθος πεδίου.
  2. Μαρία: Μου άρεσαν πολύ όσα διάβασα εδώ για το βίντεό μου! Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απότομη και αταίριαστη είσοδο της ηλεκτρικής του Θανάση γιατί όπως ανέφερε κι αυτός στην απολογία του ήθελα να φαίνεται (ακουστικά) έντονα και ξεκάθαρα το μουσικό όργανο. Θα μπορούσα να παίξω εγώ τα δικά μου τα γλυκά και ρομαντικά (!!) αλλά επειδή προοριζόταν για μάθημα φωτογραφίας κ όχι μουσικής (κ θέλοντας να αφήσω κ το ταλέντο του Θανάση να ξεδιπλωθεί και να αναδειχτεί..!!!), στο θέμα της σύνθεσης του κομματιού άφησα απ' έκω κάποια ζητήματα όπως αυτά που συζητάτε εσείς εδώ (αρμονία σύνθεσης, έντασης, ρθυμό, στύλ παιξίματος κτλ). Σίγουρα αν δείχναμε το βίντεο σε φορουμ φωτογραφίας, ίσως για τη μουσική να λέγανε ουάου και να έβρισκαν πολλές φωτογραφικές ατέλεις. Έτσι νομίζω πάνε αυτά. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία σύντομα να ανεβάσουμε εδώ καθαρά μουσικές δουλειές μας κ να ακούσουμε πολλά σχόλια! (Ελπίζω δλδ επιτέλους να βρούμε ένα σημείο επαφής στα μουσικά μας γούστα γιατί υπάρχει τεράστειο χάσμα παρ' όλο που η επιθυμία για δημιουργία είναι η ίδια ακριβώς!) :P :) Υ.Γ. Ωραίο το πρόσφατο σχόλιο για το ότι φαίνεται η σχέση που έχουμε μέσα από το βίντεο! κ πολλά άλλα σχόλια γενικά με εντυπωσίασαν! Αυτά προς το παρόν!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου