Προς το περιεχόμενο

stelios1994-4

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πνευστά
  • Day job
    Προγραμματιστής
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή stelios1994-4

0

Φήμη

  1. Λοιπόν ,!!! Αγόρασα την εν λόγω κυρία http://www.penmachine.com/musicpages/musicimages/ibanez_gax30.jpg έναντι 165 ευρώ (η αρχική τιμή ήταν 190 και με την έκπτωση πάμε στα 165) και τον Roland Cube 15w στην τιμή των 95!... ! Πολύ ωραία αποτελέσματα, ο ήχος με ικανοποιεί πλήρως! Η αγορά έγινε απο μαγαζί στο κέντρο της θεσσαλονίκης
  2. Τα λεφτά που θα διαθέσω για κιθάρα είναι 200 σίγουρα (εκτός άν βρω κάποια που να μου αρέσει πολύ με λιγότερα πχ Yamaha pacifica) και αν βρουμε ενισχυτή σε bundlle στα 250 ας πουμε αυτά τα λεφτά θα δώσω... Προς το παρόν έχω 270 στα σίγουρα + καμιά 50 από τον πατέρα μου (γιατί μου έχει αγοράσει ήδη κάτι για χριστούγεννα ) και περιμένω χαρτζιλίκι απο τον θείο και τον νονό μου ! οπότε ένα 300αρι θα το μαζέψω! Όμως όσο πιο φθηνή θα είναι η λύση που θα βρω τόσο το καλύτερο!! Βέβαια η κιθάρες που μου προτείνεις loki είναι πολύ ωραίες!! Ειδικά αυτή http://www.dv247.com/guitars/squier-classic-vibe-strat-60s-3tsb--54847 !! Τώρα περιμένω να έρθει ο πατέρας μου να του την δείξω, να δει και την διαφορά τιμής που υπαρχει απο thomann και πιστεύω να την κάνουμε την κίνηση !!!! http://www.dv247.com/guitars/yamaha-pacifica-112vcx-vintage-white--57365 επίσης πολύ ωραία ! Τι λετε?
  3. Ακριβώς αυτήν την ιδέα έχω και γω... Δηλαδή, μπορεί να είναι ΣΧΕΔΟΝ πανομοιότυπες squier και strat αλλα οι στρατ εχουν το κατι τι παραπάνω και μ αρέσουν περισσότερο... Α και για την κιθαρίτσα http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbms620tr_egitarre.htm τι έχετε να πείτε?? Ξέρω ότι δεν είναι και η καλύτερη μάρκα η harley όπως είπε και ο gdevelek "οι ΗΒ που ρωτάς βρίσκονται κοντά στον πάτο του βαρελιού, όχι τόσο λόγω αναξιοπιστίας όσο λόγω χαμηλής ποιότητας κατασκευής" όμως τα λευτά είναι πολύ λίγα (σε σχέση με άλλες κιθάρες των 600 και 1000 ευρώ) Αυτό το στυλ κιθάρας μπορω να πω ότι είναι το αγαπημένο μου ! Και αν μπορείτε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε παρόμοιο budget στο ίδιο στυλ ειναι ευπρόσδεκτο!
  4. Τότε , μήπως έχεις καμιά καλή πρόταση ενισχυτή κατανού?? Μικρής ισχύος!... Μου έχουν πει για μερικούς που είναι καλοί όπως Roland Cube η Spider (??!??) line6 (δεν είμαι σίγουρος για τον τελευταίο) ο Roland όμως ανεβαίνει στα 90 και σε ακόμα μεγαλύτερη ισχύ πατάει 100φεύγα... Τώρα για τις lp τις αποκλείεις εντελώς?? Θέλω να πώ, είναι το μοντέλο έτσι που πρέπει να έχει μια α' ποιότητα για να αποδόσει καλά, η οποία ποιότητα αξίζει και παραπάνω??
  5. Είναι ανάγκη να κοστίζει τόσο πολύ??? Έναν 15αρη το πολύ 20άρη θέλω... !! Για μέσα στο σπίτι ! κανά 70-80 ευρώ υπολόγιζα ! Και άν πάρω την κιθάρα μέσω ίντερνετ (μαλλον thomann θα ψάξω να βρώ bundlle! συμπεριλαμβανομένου ενισχυτή)
  6. Φίλε μου Στέλιο (αν κρίνω από το ζτελιοζ !!!) οι προτάσεις σου είναι ωραίες (αν και όπως ξαναείπα κρίνω εμφανισιακά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά τα οποία δεν καταλαβαίνω πλήρως) Βέβαια το γεγονός ότι ξεπερνάνε τα 200-220 ευρώ μερικές θα δημιουργήσει μια 2η και 3η μη σου πω σκέψη στον μπαμπά μου πριν την παραγγείλουμε. Πάνω σε αυτό που είπες "Να δοκιμάσεις πρώτα μην καταλήξεις να "φας" τα χέρια σου.." είναι μέσα στο πλάνο μου ! δλδ θα πάω με τον πατέρα μου την δευτέρα στο κέντρο σε διάφορα μαγαζιά (έχουμε και κάτι γνωστούς) να πιάσω καμιά κιθάρα από αυτές που προείπα, να δω πως μου καθονται... θα δούμε τιμές και θα συγκρίνουμε με αυτές του ίντερνετ!! Μετά αν μας συμφέρει θα την παραγγείλω!
  7. Ναι, το ξέρω ότι ρώτησα πράγματα για εντελώς διαφορετικές κιθάρες αλλά τις επέλεξα με μέτρο την εμφάνιση ! Είναι όλες διαφορετικού τύπου lp, sg, st και καταλαβαίνω ότι δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης! Όμως είναι οι κιθάρες που με μία από αυτές (οχι τις συγκεκριμένες που έγραψα στο θέμα, αλλά όμοιες με αυτές ) θα ήθελα να ξεκινήσω... Επίσης, είναι ανάγκη να ξέρω πολλά για την ηλεκτρική πριν αγοράσω μια??????????? Δεν μπορώ να τα μαθαίνω στην πορεία??? Απλά ξέρω 3 πράγματα. 1ον, δεν θα αγοράσω κιθάρα που να μην μου αρέσει εξωτερικά (αφού δεν μπορώ να αναγνωρίσω ακόμη διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά λόγω απειρίας !), 2ον ότι ένας φίλος μου που έχει μια Jacky Jackson λέει ότι δεν είναι πολύ καλές (αν και διαφωνώ εν μέρη...) και 3ον ότι η πρώτη μου κιθάρα θα είναι οικονομική για να μην έχω και τύψεις εάν δεν με ικανοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ... Αν την αγοράσω και πω δεν μου αρέσει θα είμαι πλέον αχάριστος !
  8. Για σας παιδιά ! Καλή χρονιά, καλές γιορτές και όλα τα σχετικά! Είμαι νέος στο site-forum και ψάχνω επειγόντως βοήθεια!! Εδώ και 2 μήνες έχω αρχίσει να παίζω κλασσική κιθάρα... Εδώ και 2 βδομάδες λέω στον πατέρα μου να πάρουμε μιά ηλεκτρική κιθάρα, μιας και η κλασσική δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου και στα ακουστικά μου γούστα (ροκ κυρίως, μλούζ και τζάζ σε μεγάλο βαθμό όμως!! Αφήστε που είναι από το 85...) Λοιπόν, εμένα μου αρέσουν οι sg, lp και οι st όμως, ο πατέρας μου που ρώτησε γνωστούς του για την κιθάρα του είπαν ότι από τις καλύτερες για αρχαρίους και όχι μόνο είναι οι Fender Squier ! Εμένα όμως δεν μου αρέσουν πολύ... Το ερώτημά μου είναι το εξής : "Να επιλέξω κιθάρα με βάση την αξιοπιστία της σαν όργανο και μάρκα και στις συμβουλές που έχω για αυτήν, ή το γούστο μου μιας και μιλάμε για την πρώτη μου κιθάρα και επιπλέον δεν θα δώσω πάνω από 200 ευρώ !! (για κιθάρα) Επίσης θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τις παρακάτω κιθάρες και αν θα ανταπεξελθουν στον ήχο που θέλω... Είναι όλες στην ίδια τιμή πάνω κάτω... Τί διαφορές μπορεί να έχουν???!! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbms15sb_egitarre.htm http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsa60bs.htm http://www.thomann.de/gr/epiphone_sgspeb.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb-l400cs_gitarre.htm http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl450bk.htm http://www.rihardos.gr/product.php?productid=75&cat=5&page=1 http://www.rihardos.gr/product.php?productid=1261&cat=5&page=2 Παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Επίσης θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι ακόμα ... Οι κιθάρες Harley Benton είναι αξιόπιστες??????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου