Προς το περιεχόμενο

vagbou

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vagbou

0

Φήμη

  1. Καλό ταξίδι-καλές αγορές και άμα δεις καννα σετάκι roland πες μου να ανέβω να το παζαρέψω! ;D Επίσης προτείνω μπακλαβά με πράσινο φυστίκι-όλα τα λεφτά! ;)
  2. Έχω φυσικά τύμπανα αλλά επειδή μένω σε πολυκατοικία θέλω μεταχειρισμένα μπριζοτύμπανα για μελέτη κυρίως!147 ευρώ+μπαγκέτες δώρο για τα roland td-7 καλά θα ήταν να τα πάρω αλλά κάτω απο 350-400 ευρώ χλωμό το κόβω!Απο την άλλη αν και παλιά πιστεύω είναι κλάσης ανώτερα απο τα σύγχρονα yamaha-alesis-millenium κλπ!
  3. Γειά σας, Μου πουλάει ένας φίλος τα Roland td-7 του (μοντέλο δεκαετίας '90),με dual pads αλλά έχει την μονή μπότα και έτσι πρέπει να αγοράσω bass pad για διπλοπέταλο.Για να τσοκάρουν τα πιατίνια πρέπει να τα αναβαθμίσω στα pd-7,pd-8 κλπ.Rimshots πρέπει να γίνονται χτυπώντας στην άκρη.Επίσης στα ίδια χρήματα βρίσκω τα td-3 και τα yamaha dtxplorer. Τι θα προτείνατε εσείς απο τα παραπάνω δεδομένου να τσοκάρουν τα πιατίνια,να γίνονται rimshots και να έχουν σχετικά καλή αίσθηση κ παίξιμο (όχι φάγωμα νοτών);
  4. Τα τύμπανα πρέπει να είναι τα roland td-7 και όχι 6!
  5. Ποια είναι η γνώμη σας για τα παλιά Roland td-6 ?Πρέπει να είναι μοντέλο 1995 και μετά ,έχει την flat κεφαλή και την μονή μπότα. Μάλλον θα τα δώσει κάποιος φίλος κ λέω να τα πάρω για το σπίτι αλλά το μόνο μου κόλλημα είναι εάν θα μπορέσω να βάλω bass drum (π.χ. roland kd-8)για διπλοπέταλο,εάν τσοκάρουν τα πιατίνια και εάν παίζει στεφάνι το snare!Ποιά τιμή πιστεύετε θα ήταν καλή εφόσων είναι σε πολύ καλή κατάσταση; Γενικά ποιά θα ήταν η πρόταση σας για μεταχειρισμένα έως 600 ευρώ; Σας ευχαριστώ... ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου