Προς το περιεχόμενο

RedSky

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή RedSky

0

Φήμη

  1. Ok!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ;).Ουσιαστικά όμως αν δεν βρώ στην Αγγλιά κάποιο μαγαζί για δοκιμή αναγκαστικά θα πρέπει να το αγοράσω, χώρις να το δοκιμάσω πριν.
  2. Γεία σας παιδία!Απο μία αναζήτηση μου για κάποια ''ιδιαίτερα'' πετάλια βρήκα αυτό το site http://www.crushthebutton.be/ και ήθελα να ρωτήσω συγκεκριμένα αν μπορώ να βρώ και να δοκιμάσω κάποια πετάλια της DMB εδώ στην Ελλάδα.Ενδιαφέρομαι κυρίως για το Lunar echo της DMB και επειδή το έχω ακούσει μόνο στο youtube.com δεν θέλω αν είναι να το άγοράσω να πάρω ''γουρούνι στο σακί''.Μάλιστα,επειδή σε λίγο καιρό πάω Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για μερικές μέρες έχετε ιδέα αν μπορώ να το δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί εκεί?Ευχαριστώ προκαταβολικά.. :)
  3. Λοιπόν,παίζω με κίθάρα Epiphone SG-400 και ενισχυτή Vox Valvetronix VT-50.Τα υπόλοιπα πετάλια που χρησιμοποιώ είναι> Holy grail reverb dd-3 MXR phase 90 CH-1 Bf-2 SD-1 DS-1 japan
  4. Γεία σας παιδία!! Ήθελα να ρωτήσω την πρόταση σας για Fuzz pedal. Εντάξει ξέρω ότι είναι ανάλογα με το τί αρέσει στο αυτί μου περισσότερο,αλλά επειδή θέλω να παίξω shoegaze θα ήθελα να ήξερα ποια δεν είναι για αυτο το είδος και ποια πλησιάζουν περισσότερο.Ευχαριστώ όπως και να χει. ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου