Προς το περιεχόμενο

tsak bam

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    80
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tsak bam

-4

Φήμη

  1. εγω θα τα εβαζα στην τραπεζα γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι και με το οικονομικό τωρα.. αλλιως παρε εναν με 1500 και σωσε 100 παιδάκια στην αφρική!!! (οσο αφορα τις διαφορές εχω ακουσει mesa boogie κομπο και χωρις την εξτρα 4χ12 καμπίνα(marshall) ο ήχος του ηταν γα**τος απλα πολυ "μικρός" οχι ογκοδης)
  2. http://www.dv247.com/guitars/marshall-1960a-guitar-cab--61277 μια απλη ερωτηση, λεει επιλογη μονο/στερεο, στην επιλογη μονο λειτουργει μονο το 1 ηχειο? γενικα ποια ειναι η διαφορα? ευχαριστω http://www.dv247.com/guitars/marshall-1960a-guitar-cab--61277
  3. απλα ρε αν μπορειτε γραφετε με μικρόφωνο στο ηχειο (οπως θα γραφοταν σε ηχογράφιση δλδ) γιατι ετσι ο ηχος δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα μου φένεται.. κατα τ'αλλα ο καθένας ότι μπορει :)
  4. απεσια ηχογραφηση ρε συ σε ολα.. ακουγοντε ακομα και οι χορδές :/
  5. κατι που δεν αναφέρατε, τα τύμπανα δεν εχουν "βάρος" ειναι αρκετα πλαδαρα, η μπότα ειναι δεν ειναι σφυχτη και το σνερ ειναι ενα τρςςς τρςςς σαν να και το μπάσο δεν ενώνεται με τη μπότα καλα (οχι σαν ρυθμος, αλλα ελάχιστοι θα καταλαβουν τι εννοώ ,και αν, γιατι δεν ξέρω να μιλάω με ορισμούς.)
  6. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
  7. αλλοι που εχουν 35 σπίτια και αλλες τοσες επιχειρησεις φταινε οχι αυτοι οι καμμένοι που περιγράφεις , και το κακο αυτο πιστεψε με δεν θα 'χει σταματημο !
  8. να μαι κι εγω, φιλε blackie δυστυχως εδω σ αυτη τη σελιδα συμβαίνει αρκετα αυτο το φαινόμενο των αστειων .. ομως με ενδυαφερουν πραγματα για τον ηχο των greenday επισης μιας και το dookie για μενα εχει τον πιο καλό ηχο που εχω ακουσει σε ηχογραφιση! το μονο που μου εχει γυρίσει τα μυαλά ειναι το σνεαρ τους που δε μπορω να εξηγήσω πως γράφτηκε τοσο ..ιδιέτερα και γαμάτα οσο για την καμπίνα.. ειπα την καλυτερη σ'αυτα τα λεφτα..οσο γίνεται προς το στυλ αυτο να μιάζει ξερω πως δε θα χω ιδιο αποελεσμα :)
  9. opoios δεν μπορει να βοηθησει ας μη γραφει στο θέμα θα παρακαλούσα
  10. για marshall dsl50 και θέλω να ακουγετε σαν greenday στο dookie? oxi poli μεταλ ηχο δλδ (θαμενος στα μπάσα).. αρκετα μεσέα !
  11. κι εγω αυτό νομίζω, ισως επιδειδη η κεφαλη θα ταν συνδεμένη σε 4χ12 να σου φανηκε πιο ογκόδης?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου