Προς το περιεχόμενο

marios_the_best

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή marios_the_best

0

Φήμη

  1. με οση προκαταληψη θες! το μεταλ ξεφεύγει φιλε μου !!!
  2. εννοειται πως υπαρχουν και καλα σκηνικα, εγω στηρίζω rotiin crist αν και παραείναι διαβολικο σκηνικο και το στυλάκι πολύ dark, επησεις καποιες screamo hardcore μπαντες διαφέρουν.. και καποιοι που άκουσα τελευταια. 'against my better judgement' καπως, αυτοι ειμαι 100% σίγουρος θα τους μάθετε, ειναι ολοκαινουρια μπαντα υπερβολικά πολλά υποσχόμενη..θα χαρακτιριζα το στυλ μια μίξη απο: children of bodom+cradle of filth+alesana και καποια δικά τους στοιχια! τέλος.
  3. σε παω με τα χίλια εσένα.. αν και το εγραψα πσονίστικα επίτιδες εσυ δεν αποπηρες.. εντάξι δεν ειναι και τόσο ιδιέτερο το στυλ οσο λεω,αλλα αυτα που κυκλοφορούν και παίζονται είναι κυρίως αυτό που ειπα...μια απομίμηση δηλαδη! και οχι καλη!
  4. πηρα την ιδέα να γράψω για το θέμα απο το παλικαρι που εγραψε το "μουσικοι στην Ελλαδα!!??" παιδιά ενα εχω να πω.. H μεταλ σκηνη ειναι ανύπαρκτη σχεδόν, όλοι γραφουν βαρετά παρόμια κομμάτια ενω μιμουντε την αγαπημενη τους μπαντα βγάζοντας ενα αχρωμο και επαναλαμβανόμενο αποτελεσμα... Dεν ειμαι εδώ για να σας κρίνω,αλλα για να σας αφυπνίσω! εγώ παιζω στους Above Hate, λογικά δε τους ξέρετε ακόμη αλλα στο μελλον θα μας ξέρουν πολλοι γιατι έχουμε το κάτι διαφορετικο να πουμε, μετα απο 2 lives που εχουμε κανει, ολοι οι φίλοι μας πάθανε πλακα!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου