Προς το περιεχόμενο

theopilot

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή theopilot

0

Φήμη

  1. Τελικά βρήκα σήμερα την "καλυτερότερη" λύση για τις ανάγκες μου. Τους asioforall drivers (asioforall.com) που δίνουν μηδενικό latency στο propellerhead reason 4 με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου του laptop χωρίς να ξοδέψω ούτε 1€. ;D
  2. Παιδιά βρίκα πιστεύω την καλύτερη απόδοσης τιμής UltraLite MK3 της MOTU, διαθέτει τα πάντα όλα με τιμή 500€. ;D
  3. Σε ευχαριστώ για την παράθεση σου. Σήμερα στο m-audio club θεσσαλονίκη διαπίστωσα ότι η m-audio fast track ULTRA στο propellerhead reason 4 βγάζει 8ms latency με 250 samples και κατώτατο latency στα 5ms με 125 samples σε δοκιμή που έκανα σε καινούργιο laptop me i5 επεξεργαστή και 4gb ram. Εντωμεταξύ έχω την creative audigy 2 zs pci στο desktop που έχει κατώτατο latency 2ms στα 100 samples εδώ και οκτώ χρόνια. Περίμενα να πω την αλήθεια η ultra να έχει 2m latency τουλάχιστον στα 100 samples. Ξέρετε να προτείνετε καμία γρηγορότερη κάρτα σε usb 2.0 πάντα, όχι firewire σας παρακαλώ γιατί δεν υποστηρίζει το laptop, αν και η ταχύτητα του διάυλου usb 2.0 είναι γρηγορότερη του firewire. Σας ευχαριστώ! Φιλικά Θεόδωρος :)
  4. Γεια σου φίλε μου και ευχαριστώ για την εμπειρία που παρέθεσες. Πόσο latency δηλαδή είχες; Κάτω από 5ms; Θυμάσαι ακριβώς; Όσον αναφορά το laptop δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί έχω αγορασμένο καινούργιο με υψηλές επιδόσεις. Το θέμα είναι να αρκεστώ σε μια κάρτα απλή κάρτα ήχου όπως m-audio fast track PRO ή να προτιμήσω την κατηγορία της m-audio fast track ULTRA (πάντα θέμα latency αν η PRO βγάζει 15ms και η ULTRA 5ms τότε την PRO την ξεχνάω); Έχεις βρει κάποιον καλύτερο συνδιασμό για πιάνο-φωνή σε ζωντανή εμφάνιση; Εντωμεταξύ οι εταιρίες δεν συγκεκριμενοποιούνται στο βασικότερο που είναι το latency, σου λένε near zero latency και όταν την χρησιμοποιήσεις διαπιστώνεις ότι έχεις π.χ. 15ms με αποτέλεσμα να μην σου κάνει την δουλειά που απαιτείς..για αυτό σκεύτομαι να τεστάρω από κοντά όποια κάρτα αποφασίσω να πάρω.
  5. Περιμένω και άλλες απαντήσεις..
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά καλό θα είναι να την δοκιμάσω από κάποιον που την έχει πριν την πάρω.
  7. Γεια και χαρά σας! Θα ήθελα την γνώμη σας όσον αναφορά την m-audio fast track ultra χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα propellerhead reason μαζί με τα reason pianos refill για ζωντανή μουσική παραγωγή μαζί με laptop και midi coontroller για πιάνο-φωνή. Ειδικότερα θα ήθελα να μάθω αν έχει χαμηλό latency, γύρω στα 5ms θα ήταν ικανοποιητικό. Σας παρακαλώ αν έχετε την ευχαρίστηση να μου προτείνετε κάρτες στην κατηγορία απόδοσης τιμής της παραπάνω κάρτας ήχου που να αποβλέπουν στο σκοπό που προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου