Προς το περιεχόμενο

izzy_livin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    151
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από izzy_livin

  1. Απίστευτος!! http://www.youtube.com/watch?v=fntiAF3OSts
  2. izzy_livin

    funky stories

    Πσσσ τι λες τώρα?! Τα σπάει ρεεε! Super!!Μπράβο!! ;) Ολά τα έχεις γράψει/παίξει εσύ?
  3. iPad?Στον Υμηττό θα έβρισκε πιο οικονομικές λύσεις. ;D Πάντως ένα macbook pro είναι καλύτερο λειτουργικά πάντα απο οποιοδήποτε pc desktop. :P
  4. Αν θες οπωσδήποτε laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-M%CE%B2990Gr-A-APCMBMBPRNH1.htm Και σου μένουν και 400€. Αν θες μου τα δίνεις για την φοβερή πρόταση που σου έκανα. :) Εγώ στη θέση σου θα έπερνα ένα iMac πάντως αν δεν με απασχολούσε το θέμα της φορτικότητας.
  5. Δε χρειάζεσαι ηχομόνωση αλλά ηχοδιάχυση και ηχοαπορόφηση. Για να ξεφορτωθείς χαμηλές συχνότητες βάλε μπασοπαγίδες στις γωνίες. Ένα tutorial για diy μπασοπαγίδες Παρ 'όλα αυτά πρέπει να το ψάξεις αρκετά πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στον χώρο σου. Ο Nikodemos θα ξέρει να σε κατατοπίσει καλύτερα. ;)
  6. Και εγώ πλέον κατεβαίνω απο τις σκάλες. ...όχι ε?
  7. Για ποιο βουνό λέτε? Διαλέξτε ένα που να μη φυτρώνουν χαμομήλια επειδή έχω αλλεργία. ;D Πάντως οκ. Αναγκαστικά θα συμβιβαστούμε με ότι μέτρα λι(σ)τ(ει)ότητας περάσουν. Συγχρόνως όμως θα πρέπει να τιμωρηθούν και όσοι μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε. Αλλά για άλλη μια φορά τα λαμόγια θα γλιτώσουν. Και στην ατιμωρησία θα πατήσουν και οι επόμενοι και θα κάνουν τα ίδια.
  8. Όντως! xD Πάντως είδες? Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ολόκληρο ΔΝΤ προτιμάει Zumex. ;)
  9. Έτσι αποκλείεις αυτόματα απο το διαγωνισμό όσους είναι απο τη Ζούμπερη. :P Εντάξει τα παραλές.. Τι λες για έναν αποχυμωτή?
  10. Όχι σε τέτοια μορφή όμως. Και άσε που ο πρώτος θα κερδίζει και ταξίδι στην Ίμπιζα για 2 άτομα, τα πάντα πληρωμένα απο τους mods. ;D
  11. Εγώ πάλι το μόνο λόγο που θα έβρισκα να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε για δημιουργικότητα ούτε για προβολή. Απλά και μόνο για ΧΑΒΑΛΕ. Και δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξινίσατε τόσο.. Παρασκευιάτικα ο κόσμος πρέπει να είναι χαρούμενος και καλοδιάθετος. ;D
  12. Νομίζω οτι είναι και λίγο υποκειμενικό αυτό. Αν το tempo αλλάζει σκόπιμα και όχι απο λάθος τότε εγώ πάω πάσο. Προτιμώ βέβαια να υπάρχει κάποια σταθερότητα. Εκτός και αν παίζεις μουσική για συρτάκι. ;D
  13. Χαχαχα Πλέον με την οικονομική ύφεση που επικρατεί καλύτερα να μη βάζουμε φωτογραφίες με πράματα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε. ;D Φαντάσου οτι έχω σταματήσει να χαζεύω πράματα στο thomann επειδή μελαγχολώ. :-X Πολύ όμορφες οικογενιακές στιγμές πάντως!
  14. Maple!! Όπως λέει και o bigalejandro, Xωρίς κουβέντα! Μόνη διαφορά το μαύρο pickguard. ;P
  15. izzy_livin

    Funky

    Πολύ καλή δουλειά ρε!!Niiice! Τέτοια μουσική με ψήνει και μένα. ;D Έγραψα στο άμπασον κατιτίς. Με την 3η και λίγο failure σε κάποια σημεία αλλά το ευχαριστήθηκα! xD funkyddsdgfrew.mp3
  16. Το μέγα πλήγμα των ελληνικών πανεπιστημίων είναι αυτά τα θρανία που υπάρχουν συνήθως στην είσοδο των κτιρίων ανά ομάδες. Αν δεν ξεκουμπιστούν αυτά τα θρανία απο τα ελληνικά πανεπιστήμια η παιδεία δεν πρόκειται να φτιάξει ούτε στα καλύτερα μας όνειρα. Εκεί είναι που οι περισσότεροι Έλληνες γίνονται ελληναράδες και εξασκούν την ιδιότητα του ελληνάρα. 13 χρόνια στο σχολείο δεν ασχολήθηκε ποτέ και επειδή του κουνήθηκαν και του πέρασαν τα 2 μαθήματα στα οποία δεν πάτησε ποτέ του καταστάλαξε και έμαθε να κρίνει "θρανία"..
  17. +1 Αφού σκοπός έχει γίνει το να πάρεις ένα χαρτί και όχι το να μάθεις. Βέβαια δεν μπορείς να απαιτείς απο ένα παιδί να καταλάβει τον πραγματικό σκοπό αφού γονείς και καθηγητές αυτά τους μαθαίνουν. Παπαγάλοι βγαίνουν απο τα σχολεία, παπαγάλοι φοιτούν στα πανεπιστήμια και παπαγάλοι πιάνουν δουλειά.
  18. Πολύ καλό και πολύ περιγραφικό. Ποια είναι η πηγή του άρθρου SF? Και κάτι άλλο. Συζήταγα με ένα φίλο και μου έλεγε οτι θα σηκωθεί να φύγει απο την Ελλάδα και θα εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό επειδή εδώ δε θα βρει φως.. Απο μία άποψη έχει ένα δίκιο..είναι 22 χρονών και έχει να πληρώσει τα λάθη των "πατεράδων" του-βέβαια η αλήθεια είναι οτι αν το μπαμ γινόταν καμιά 20αετία αργότερα πιθανώς να έκανε τα ίδια και αυτός. Όμως αναρωτιόμουν.. αν όλοι μας σκεφτόμασταν έτσι τι θα γινόταν??
  19. Σίγουρα πρέπει..όμως δεν είναι εφικτό. Βλέπεις οτι και στην πραγματική ζωή πολλές φορές ακόμα και ο προφορικός έχει θέμα απο πολλά άτομα. Δεν κάνεις εμπάργκο όμως στα άτομα αυτά. Οφείλεις να τους συμπεριφέρεσαι ισότιμα.Συμβιβάζεσαι. Δεν αντιλέγω στο οτι η κατάσταση στο φόρουμ θα ήταν καλύτερη αν όλοι ήξεραν ορθογραφία.Όμως το θεωρώ και ουτοπικό.
  20. Συμφωνώ απόλυτα. Απλά η ένστασή μου ρε συ είναι οτι εμείς απο τη θέση που είμαστε δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν για την ορθογραφία του (εκτός απο αυτούς που τρολάρουν επίτηδες και βγάζει μάτι). ;) Καλώς ή κακώς το διαδίκτυο είναι απρόσωπο και δεν σου δίνει τη δυνατότητα να διακρίνεις το background κάποιου. Και τώρα που το σκέφτομαι είναι απλά τα πράματα..αν κάποιον τον ενοχλεί ένα κείμενο επειδή είναι ανορθόγραφο το προσπερνάει και ησυχάζει. Γενικά πιστεύω οτι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Τα πράματα είναι όπως είναι για όποιον λόγο και να είναι. Δεν είμαι και σίγουρος οτι την ευθύνη την έχει απόλυτα κάποιος που δεν έμαθε ορθογραφία.Έτσι είναι ο κόσμος σήμερα και ας μην προσπαθούμε με το ζόρι να βγάλουμε άλλη εικόνα στο φόρουμ βγάζοντας ανθρώπους στο περιθώριο. Απο 'δω και πέρα είναι το θέμα τι κάνουμε.(και όχι σαν μέλη του φόρουμ αλλά σαν μέλη της κοινωνικής ομάδας στην πραγματική μας ζωή).
  21. Υπάρχουν και χειρότερα. ;D http://www.youtube.com/watch?v=uFBhceg6ooY
  22. Εγώ πάντως είμαι υπερχαλαρωμένος αυτή τη στιγμή. Μαζί σου για την συζήτηση.Η δημοσκόπηση μου φαίνεται άσκοπη όμως. Ναι αυτό εννοώ. Αν πχ οι γονείς σου σε δέρνουν και σου συμπεριφέρονται άσχημα πολύ πιθανόν το τελευταίο σου μέλημα να είναι να παρακολουθήσεις στο δημοτικό. Ένας συμμαθητής μου που ήταν μια παρόμοια περίπτωση δε διάβαζε ποτέ και στη μέση του γυμνασίου τα παράτησε και έπιασε δουλειά σε οικοδομές. Η εκπαίδευση στην επαρχία επίσης ήταν και συνεχίζει να είναι σε κάποιο βαθμό χαμηλή. Επίσης μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν και άτομα με δυσλεξία (σαν του λόγου μου). Άλλοι έχουν πρόβλημα με την έκφραση και άλλοι με την ορθογραφία. Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που κάποιοι δεν ξέρουν ορθογραφία και σίγουρα μέσα σε αυτούς είναι οτι κάποιοι απλά ήταν τεμπέληδες. Όμως επειδή βρισκόμαστε στο internet δεν ξέρουμε ποιος και τι δεν μπορούμε και να κρίνουμε έτσι εύκολα.
  23. Εμένα δε με ενοχλεί και τόσο. Υπάρχουν πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών στο φόρουμ οπότε είναι λογικό να δεις και κακή ορθογραφία κάπου. Αν βγάζω νόημα και μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Μπορεί το περιβάλλον κάποιων να μην ήταν θετικό για να μάθουν ορθογραφίες κλπ και δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν επειδή ποτέ δεν ξέρεις. Ok να το συζητήσουμε αλλά το poll το θεωρώ λίγο άσκοπο ρε συ. Δηλαδή τι θα βγει αν μαζευτούν 100 άτομα που τους ενοχλεί? Θα απαγορευτεί η είσοδος στους ανορθόγραφους? Ή θα φτιαχτεί ειδική κατηγορία "Ανορθόγραφοι του φόρουμ ποστάρετε μόνο εδώ". Είναι κάτι που μπορεί να ενοχλεί κάποιους απλά δεν νομίζω οτι είναι σωστά να γίνει ομαδοποίηση και συνεπώς τσουβάλιασμα. φιλικά :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου