Προς το περιεχόμενο

Foutzis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Foutzis

0

Φήμη

  1. Γειά σας παίδες.. εδώ και καιρό βλέπω διάφορες λεσ πολ στο ιντερνετ και θα ήθελα να ρωτίσω σε ποιό κατάστημα μπορώ να δοκιμάσω τιν epiphone les paul 56 goldtop??
  2. Λοιπον παιδες μια απλη ερωτιση! Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλιτερη λεσ πολ?? ??? Με ενδιαφερει η γνωμη σας γιατι προκειται να αγορασω συντομα.
  3. Ποια ειναι η γνωμη σας για τον ενισχιτη Marshall102fx? http://www.thomann.de/gr/marshall_mg102fx.htm
  4. Οχι δεν ειναι αυτο. Δεν εχω τρελο κολλιμα με τον slash αν και μου αρεσει πολυ το παιξιμο του. αλλωστε και πολοι αλλοι μεγαλοι κιθαριστες παιζουν και θα παιζουν με λεσ πολ.
  5. Οχι δεν εχω παιξει με γκιμπσον. Γι'αυτο αλοστε ρωταω. :)
  6. Οχι εχω μια peperland τυπου λεσ πολ..
  7. Εσεις ποια λεσ πολ θα προτινατε γενικοτερα?
  8. Για 600 περιπου ευρο.. Δεν ξερω αν υπαρχει γκιμπσον με την συκγεκριμενη τιμη.
  9. Γεια χαρά. Σκοπεύω να αγοράσω κιθάρα κι έχω καταλήξει σε λες πολ. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι ποιες είναι οι φθηνότερες Gibson les Paul που μπορώ να βρω εντος Ελλάδος? Επειδή δεν έχω μεγάλη οικονομική ευχέρεια είχα σκεφτεί για επι.. αλλά ψάχνω αν υπάρχει κάποια σχετικά φθηνή Gibson και αν συμφέρει βεβαία για τις επιδώσεις της.
  10. Π.Χ να παιζω το sweet child o' mine και να ακουγετε οσο πιο καθαρα γινεται...
  11. Γεια σας παίδες. Λοιπόν να μπω με τη μια στο ψητό. Έχω σκοπό να αγοράσω κιθάρα και ενισχυτή σε μερικούς μήνες από τώρα. Αλλά έχω ξεκινήσει από τώρα την ερευνά μου έτσι ώστε να μην κάνω λάθος επιλογές. Για την κιθάρα θα διαθέσω περίπου 500 ευρώ κι έχω αποφασίσει ότι θα πάρω λπ μάλλον επιφον. Εκεί που θέλω βοήθεια είναι η επιλογή του ενισχυτή επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Έχω σκοπό να διαθέσω 300-400 ευρώ και αυτό που ενδιαφέρει είναι περισσότερο ο καθαρός ήχος. (όχι ότι αποκλείω τα αλλά χαρακτισηστικα). Τα στιλ μουσικής που παίζω είναι περισσότερο classic & hard rock. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από πού μπορώ και που θα με συμβουλεύατε να κάνω αγορά μέσο ιντερνετ?? (πολλά? :-\)
  12. Εδώ υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι δεν γνωρίζω και πολλά από ενισχυτές. Απλά ρωταω ποιον εσείς θα προτείνατε ως καλύτερο για την συγκεκριμένη τιμή. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα είναι καινούργιος, δεν με απασχολούν τα πολλά effects,(έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και τα πετάλια). Περισσότερο με απασχολεί ο ήχος. Επίσης ο ενισχυτής μελλοντικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για live.
  13. Α!! τα στιλ μουσικης που μου αρεσουν ειναι classic και hard rock.
  14. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές!! Η κιθάρα μου είναι μια Peperland τύπου λες πολ. Αλλά το θέμα είναι ότι μου έπεσε! Ισα ισα που μπορώ να παίξω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλω αγοράσω καινούργια και όχι να την αναβαθμίσω. Απλά πίστευα ότι με την αγορά καινούργιας λες πολ θα μπορούσα να αυξήσω και την ποιότητα του ήχου. Αλλά μάλλον δεν μπορώ να αποφύγω την αγορά καινούριου ενισχυτή. Σχετικά με αυτό το θέμα ποιον ενισχυτή θα προτείνατε με περίπου 300 ευρώ?
  15. Για σας παιδες...Ειμαι νεο μελος και χριαζομαι βοηθεια. Εχω μια κιθαρα που δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση (οχι οτι ειναι και μαρκας) και γενικα εχω ξενερωσει με τον ηχο της. Σκευτομαι να παρω μια les paul 400-500 euro.. πια προτινετε?(gibson η epiphon?) Επισης αυτο που με ανισιχει ειναι οτι δεν ξερω αν θα εχει καλες απιδωσεις στον ηχο λογο οτι ο ενισχιτης μου ειναι ειναι ενας Mega gl30 οχι και απο τους καλυτερους... Πιστευετε οτι με την αγορα της les paul θα εχω καλι ποιοτιτα ηχου ή θα χρειαστει θα πρεπει να αγορασω και ενισχιτη?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου