Προς το περιεχόμενο

Melkor_367

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Melkor_367

0

Φήμη

  1. Καλησπερα! Φιλε AnestisK, ειμαι κατοχος του Metal Muff... πολυ καλο πεταλι, αλλα οχι για τον ηχο που θες.. και πιστεψε με καταλαβα ακριβως τι ηχο θες ;) Δεν βγαζει αυτον ογκο που ζητας.. Οπως επισις το Fullbore Metal της MXR το οποιο το δοκιμασα οταν εψαχνα κι εγω και ειναι υπερβολικααα "τζιτζικι"... μακρια! Μονο Pantera μπορεις να παιξεις μ αυτο ;D Καθως διαβαζα το ποστ λοιπον θυμηθηκα ενα πεταλι που χα δοκιμασει και μου κανε πολυ εντυπωση και πιστευω οτι κατι τετιο θες... http://www.thomann.de/gr/boss_ml2.htm για τσεκαρε το! Καλη συνεχεια με το ψαξιμο! :)
  2. Οχι φιλε μου. Θεσσαλονικη μενω! :-\ Λοιπον απ οτι εχω διαβασει ο ΤΒ-6 ειναι κατι αναμεσα στον JB και τον Invader... ηχιτικα νομιζω οτι ισχυει κατα ενα βαθμο, καθως εχω ακουσει και τους 2 αλλα ολα ειναι σχετικα.. Συγκεκριμενα ο ΤΒ-6 ειναι ο JB με αλλη μαγνητικη πλακα μεσα..η κατι τετιο. Και ο Invader ειναι ο ΤΒ-6 με διαφορετικους πολους. Το χα διαβασει σ ενα φορουμ και αυτο οταν εψαχνα κι εγω μαγνητη, αλλα δεν θυμαμαι που :-\ Καλη λυση ισως ειναι και οι Bill Lawrence l500xl, απ οσο εχω δει σε reviews, vids αλλα δεν μιλω με σιγουρια γιατι δεν τους εχω ακουσει απο κοντα... ριξε μια ματια αν θες
  3. Καλησπερα! Φιλε Αρη θα σου προτεινω κι εγω τον Seymour duncan TB-6, καθως τον εχω βαλει σε μια Jackson RR1 στη θεση τοy JB για τους ιδιους ακριβως λογους που παρεθεσες. Και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχει πολυ παραπανω ογκο και διαυγεια απο τον JB αλλα δε εχει την ιδια γλυκα στις μελωδιες. Κατα τ αλλα ομως ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη και πιστευω θα σε καλυψει με το παραπανω! Eγω παντως εμεινα πολυ ευχαριστιμενος :)
  4. τα μονιτορ που προκειται να παρω εχουν και XLR και TRS εξοδους...οποτε πιστευω θα μαι καλυμενος! :)
  5. Αυτη συνδεση ειναι καλυτερα να την κανω με xlr ή trs καλωδια ???
  6. Παιδια ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο που το ξεχασα, πληροφοριακα... Εφοσον η pod ειναι και καρτα ηχου , μπορω να συνδεσω τα μονιτορς πανω χωρις να χω την πεταλιερα συνδεμενη στον υπολογιστη? απλα για να παιζω!
  7. Αποτι φαινεται για τα 8 ιντσα παω γιατι οντως παιζω βαρια πραματα...κατα κυριο λογο μεταλ..deathιλες και τετια :P Φιλε μου εχεις δικιο σ αυτο που λες και σε αλλη περιπτωση αυτο θα κανα.. Απλα το pod δεν το θελω για ηχογραφιση (οχι κυριως γι αυτο).. το θελω για προβες, λαιβ κλπ, ισως και για περιστασικες ηχογραφισεις! Τα μονιτορς τα θελω για να παιζω κυριως γιατι δεν εχω καλο ενισχυτη(line 6 spider 3 75w head) και δεν ειμαι ακομα για καινουριο ενισχυτη γιατι οταν ειναι να παρω θελω να χω και τον χωρο, και τα λεφτα! Θα γινει και αυτο σε καποια φαση αλλα οχι τωρα... για πρακτικους κυριως λογους! Ευχαριστω πολυ παντως παιδια!!! :)
  8. Καλησπερα και παλι! Θελω να ρωτησω αν υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ του 5" και του 8" monitor! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 http://www.thomann.de/gr/esi_near05_aktive_nahfeldmonitore.htm http://www.thomann.de/gr/esi_near_08_classic.htm Αξιζει δηλαδη να δωσω 30€ παραπανω? Θα δω ουσιαστικη διαφορα? Ευχαριστω!
  9. Ο ναι.. πρεπει να κανω μια επισκεψη στο πλαισιο! ;D Ε, αμα ειναι θα παρω κιθαρα... ;D
  10. Απ οτι φαινετε δεν θα παρω καρτα! Φιλε "WilliamSats" μηπως ξερεις πως θα συνδεσω την pod ως καρτα ηχου? usb στο pc και τα monitors στα line out ητς pod?
  11. Οκ δεκτο.. αλλα γιατι απλα δεν απαντουνται τα ερωτηματα που θετει καποιος?! Προφανως για καποιο λογο κατεληξα σε πεταλιερα και οχι σε ενισχυτη, ειτε αυτος ο λογος ειναι θεμα χωρου, ειτε οικονομικος, ειτε για διευκολυνση στα λαιβ, ειτε για να πειραματιστω με ηχους :) ... καλα κανεις και λες την γνωμη σου φιλε μου , αλλα αυτο το πραμα το βλεπω να γινετε συχνα πυκνα σε πολλα αρθρα και πολλες φορες ξεφευγει το θεμα απο το αρχικο ερωτημα... anyway ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)
  12. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω-μπορω να δωσω πανω απο 150€ για monitors , εκτος αν δεν χρειαστει να παρω καρτα ηχου, τοτε θα δωσω μεχρι 180! Στο κατω κατω, οπως προανεφερα τα θελω κυριως για να παιζω και οχι για μηξη και μαστερ... Τα m audio των 4 ιντσον θα κανουν δουλεια η μπα? Και ρωτησα και παραπανω πως χρησιμοποιεις την pod σαν καρτα ηχου..πως κανεις τις συνδεσεις κλπ? Ευχαριστω αι παλι για τις απαντησεις :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου