Προς το περιεχόμενο

Tastryx

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Tastryx

0

Φήμη

  1. με 'γειά το κιθαρόνι μιστερ! Τώρα, οτι χρειάζεσαι άλλη μια κιθάρα για την άλλη μπάντα, μάλλον μύθος είναι. ;) Το επόμενο στάδιο είναι να αγοράσεις ράντσο στη montana (που είναι κ καλό το κλίμα για τα ξύλα) για να τις χωρέσεις όλες. 8) Να ρωτήσω όμως κάτι που με καιει... πως προλαβαίνεις ρε silver ? πότε ?
  2. Πριν μερικές μέρες έτυχε να πάμε στο σύλλογο,μετά από πρόβα και πραγμάτικα ήταν πολύ ωραία φάση ! Αξίζει όντως να περάσει απο κει καποιος είτε είναι μουσικός, είτε απλά να πιεί τις μπύρες του,και όταν φύγει να μην τσούζει ο κ@λ#ς του. Τα παιδιά που το έφτιαξαν,ρίξαν γερή δουλειά.Αυτό με την θετική ενέργεια που ανέφερε ο Μίλτος πριν, πραγματικά το νιώσαμε. Τα jam,που συνήθως είναι μια κατάσταση σχετικά 'επίφοβη',κυλούσαν νεράκι και ο ήχος μια χαρά κ όλα.. μπράβο στα παιδιά!
  3. Συμφωνω,αλλα οσο κ να εψαξα 'λεφτα δεν υπαρχουν' οποτε παμε για την πιο αμμεση κ λειτουργικη λυση...
  4. Σακη,το μικροφωνακι που πιανει με το κλιπσακι αυτο παιζει να συντονιζει ασχημα.Ενα αντιστοιχο δουλευαμε κ εμεις,αλλα η μεμβρανη του κρουστου τυλιγεται με τετοιο τροπο,ωστε οταν κουμπωσεις το mic αναγκαστικα εφαπτεται πανω της,με ό,τι αυτο συνεπαγεται...βγαινει ακρη αλλα ειναι λιγο ταλαιπωρια. Αν το djembe ειναι απο τα 'μοντερνα' με στεφανη κλπ παιζει να'ναι οκ-δεν το εχω ομως δοκιμασει για να σου πω στα σιγουρα. Αν θες τη γνωμη μου,για πανω mic ακομη κ ενα απλο shure 57 ακουγεται μια χαρα κ πολυ ευκολα χωρις να χρειαζεται δευτερο.(Δεν γλυτωνεις τη βαση βεβαια,αλλα το feedback σιγουρα). Πυκνωτικο θα εβαζα κυριως σε μεγαλα stage που μπορεις να εχεις κ καποιον ελεγχο παραπανω ή μεγαλυτερες αποστασεις απο ηχεια P.A. κ μονιτορ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου