Προς το περιεχόμενο

dvm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή dvm

0

Φήμη

  1. Γειά χαρά παιδιά, έχω ένα midi keyboard (mk-61 midi keyboard controller λέει, μάλλον μάρκα μ'έκαψες) δεκαετίας, το οποίο έχει πίσω συνδέσεις midi port αρσενικό, game port θυλικό και midi out θυλικό. Σήμερα μου ήρθε από άμαζον ένα καλώδιο από midi σε usb. Έχει ένα κουμπί για ρεύμα, αλλά πατώντας το δεν άναψε το λαμπάκι. Και στο guitar pro που προσπάθησα λίγο, ενώ είδα στο midi input να έχει το usb cable και ενεργοποίησα το midi input δεν είδα προκοπή. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι λογικά από αυτό το καλώδιο δεν φτάνει αρκετό ρεύμα για να λειτουργήσει το αρμόνιο. Έχετε καμιά ιδέα πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό; Παλιά το συνέδεα με το gameport και όλα οκ, αλλά πλέον gameport γιοκ.
  2. Γειά χαρά παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας, για την αγορά ακουστικών (γύρω στα 50 ευρώ) για να μπορώ να παίζω άνετα κιθάρα και τις "μικρές" ώρες. Ο ενιχσυτής μου είναι ένας Marshall Valvestate VS30R (Reverb). Ψάχνοντας λίγο στο google είδα αρκετά μοντέλα, αλλά λίγο ακριβούτσικα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι άνετα. Δεν με νοιάζει αν ακούγονται μέσα στο δωμάτιο, καθώς για την ώρα είμαι μόνος οπότε δεν ενοχλώ κανέναν (μόνο τους γείτονες). Ακόμα θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία με την νέα μου κιθάρα. Όταν επιλέγω και τους 2 μαγνήτες αν κλείσω τελείως το volume στον ένα, ο άλλος δεν ακούγεται καθόλου. Πρέπει να ανοίξω το volume και του δεύτερου μαγνήτη γύρω στο 2 για να έχω ήχο. Αυτό είναι σωστό; Στου ξάδερφού μου που έπαιξα σ'ένα παλιό ταυράκι (epiphone κι αυτό) δεν συμβαίνει. Αν υπάρχει πρόβλημα στην κιθάρα, διορθώνεται εύκολα και φθηνά; Την πήρα από thomman, οπότε φαντάζομαι θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι για να την στείλω πίσω. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου