Προς το περιεχόμενο

Ronin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Ronin

0

Φήμη

  1. Οπότε όταν λέμε ότι έχουμε μικρό action σημαίνει ότι έχουμε μικρό ύψος χορδών, σωστα?? Τί είναι όμως καλύτερο για μια κιθάρα, μικρό ή μεγάλο action? Γιατί εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, που λέει κι ο Πανούτσος, σκέφτομαι ότι το χαμηλό ύψος θα σημαίνει μεγαλύτερη ευκολια στο παιξιμο. Είναι όμως έτσι? ::) ΥΓ: Μου έχουν ξαναπει για τις Cort και ήδη θετουν γερη υποψηφιότητα.
  2. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το action σε μια κιθάρα που το διαβάζω συχνά εδώ μέσα??
  3. Τα σημείωσα τα καταστήματα, ευχαριστώ. Budget τώρα.... καθότι θα είναι η πρώτη μου κιθάρα και σίγουρα δεν έχω τις γνώσεις για να κάνω την σωστή επιλογή, θα διαθέσω maximum 300 ευρώ (θα κοιτάξω και για λιγότερα δλδ) για να μην τα κλαίω μετά.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν σε λίγο (όχι σήμερα, στις επόμενες μέρες εννοώ) θα βγω στην γύρα για αναζήτηση κιθάρας (ηλεκτρακουστικής), αλλά καθότι αρχάριος θα ήθελα μερικές συμβουλές και οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξω και πως θα μπορέσω να βγάλω συμπεράσματα: - για την ποιότητα κατασκευής - για την ποιότητα του ήχου (αν και αυτό είναι μάλλον υποκειμενικό) - το σημαντικότερο, για την ευκολία παιξίματος (κάτι διαβάζω εδώ κι εκεί για τα υλικά του μπράτσου, για action, buzz κτλ αλλά δεν τα πολυκαταλαβαίνω ???) Ξέρω ότι το καλύτερο θα ήταν να πάω παρέα με κάποιον που το κατέχει το θέμα αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Τέλος θα ήθελα να μου αναφέρετε και κάποια μαγαζιά που μπορώ να επισκεφθώ (στο κέντρο της Αθήνας κατά προτίμηση) γιατί εγώ γνωρίζω μόνο τον ΝΑΚΑ και 1-2 ακόμα από το Ιντερνετ. Ευχαριστώ!
  5. Λοιπόν την Cort ούτε που την είχα υπόψη μου σαν εταιρεία και να που οι περισσότεροι μου την προτείνετε. Φυσικά και θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκαν εταιρείες όπως Epiphone, Fender κτλ. που είναι και πιο φημισμένες. Αρχίζω ψάξιμο!
  6. Δυστυχώς ξεφεύγουμε από το budget. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως! Κάποια άλλη πρόταση από άλλο συνφορουμίτη??
  7. Καλησπέρα! Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρακουστική (ή ακουστική, εσείς θα μου πείτε...) αλλά δεν έχω ιδέα προς τα που να κινηθώ ούτε τι πρέπει να προσέξω (αρχάριος γαρ) Το budget είναι τα 200 ευρώ MAXIMUM. Έχω σταμπάρει αυτή http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5706&osCsid=a44aa7b αλλά κάπου διάβασα ότι οι Fender ακουστικές είναι πολύ σκληρές ή κάτι τέτοιο... Υπάρχει καλύτερη πρόταση σε ηλ/ακουστική?? Εάν πάω σε απλή ακουστική παίρνω κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά? Τι προτείνετε??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου