Προς το περιεχόμενο

Slash27

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Slash27

0

Φήμη

  1. Πω,δεν την παλευω άλλο...Έχω κάψει το μυαλό μου!Το Riot ή αυτό??? [flash=200,200]
  2. Οκ,σίγουρα οτι πληρώνεις παίρνεις...Δεν αντιλέγω και σίγουρα δεν περιμένω δίνοντας 300 ευρώ να πάρω τον ήχο που ονειρευόμουνα μια ζωή(αλλά έχω μια ελπίδα ακόμα ;D).Το θέμα είναι αξίζει τα λεφτά του ο blackheart ή θα τα κλάψουμε?Δηλαδή για την κατηγορία του,πόσο καλός είναι? Σίγουρα τώρα θα μου πείτε είναι ανάλογα τι μουσική γουστάρεις και συμφωνώ.Οι περισσότεροι λαμπάτοι είναι ενισχυτές με χαρακτήρα.Αλλά σίγουρα μπορεί κάποιος να δώσει μια αντικειμενική γνώμη για το αν αξίζει ή οχι(αιτιολογημένα έτσι?).
  3. Α...είπα και εγώ.... Και οι διαφορές μεταξύ του little giant και του handsome devil ποιες είναι(εκτός των 10 watt διαφορά...)?Δηλαδή τι είναι αυτό που θα βρω στον handsome devil και όχι στον little giant??
  4. Δηλαδή?Συνεργάζεται πολυ καλά με πετάλια?
  5. Ο ήχος που βγάζεις στο βιντεάκι σου,είναι αποκλειστικά του little giant ή έχεις πάνω πεταλάκια και ιστορίες???(γιατι αν είναι σκέτος τοτε ο ενισχυτής τα σπάει!!!) Επίσης διαφορές μεταξύ little giant και handsome devil ποιες είναι?Κυρίως κατασκευαστικά... Γενικότερα επειδή η χρήση θα είναι σχεδόν πάντα στο σπίτι,αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω ή ο ήχος που θα πάρω και απο τους 2 είναι ακριβώς ο ιδιος??? Έχω την εντύπωση οτι η blackheart είναι θυγατρική της crate....
  6. Ξεθάβω αυτό το θέμα μιας και θα άνοιγα ακριβώς το ίδιο...Λοιπόν,θέλω να πάρω επιτέλους έναν full λαμπάτο ενισχυτή να δω λίγο την γλύκα και ομολογώ οτι ο blackheart με έχει γοητεύσει...Μουσικά κινούμαι σε jazzoblues,rock,hard rock αλλά ανα περιστάσεις κινούμαι και σε black metalιες.Έψαξα λίγο στο net και youtube και διάβασα πού καλά λόγια σε φάση τιμής-απόδοσης και κυρίως για τα καθαρά του.Να πω οτι με νοιάζουν πολύ τα καθαρά... Επίσης αργότερα θα γούσταρα να συνδέσω και μία tonelab πάνω.Μερίκες ερωτήσεις για tonelab.Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ le και se???Αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω?Και τέλος,(επειδή δεν έχω και καμία εμπειρία με πεταλιέρες...) θα πάρω τους ήχους που θέλω???ή μάλλον....θα έχω μια πληθώρα ήχων ουτως ώστε να πειραματιστώ και να πάρω κάτι καλό???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου