Προς το περιεχόμενο

minosnikas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή minosnikas

0

Φήμη

  1. Βασικα το δωματιο για το οποιο ειναι φτιαγμενα ειναι περισσοτερο το δωματιο ηχογραφησης παρα το control room. Αν θες απλα να κανεις ερασιτεχνικες ηχογραφησεις με την παρεα σου δεν νομιζω να σου ειναι τοσο απαραιτητη η μονωση του control room... Τωρα η ηχομονωση που εχει χρησιμοποιηθει στα δωματια δεν ξερω απο τι ειναι γιατι το σπιτι ειναι νοικιασμενο,αλλα παραπονα απο τους γειτονες δεν εχω λαβει... Πριν εναμιση περιπου χρονο ειχα παει στην εκθεση hi-end που ειχε λαβει χωρα σε ενα ξενοδοχειο στην Λ.Αλεξανδρας οπου κ πρωτοειδα τα R1 να καλυπτουν εναν ολοκληρο τοιχο σε συνδιασμο χρωματος σκακιερας (μαυρο-απρο),πραγματικα ενυπωσιακα.Ειχα συμβουλευτει τον Ζαινεα κ μου ειχε πει πως οτιδηποτε αλλο χρησιμοποιουν σε studio ή σε αλλους χωρους για ηχομονωση,οπως οι αυγοθηκες ,αν εχεις δει,δεν φερουν κανενα αποτελεσμα. Με τα R1 καταφερε λεει να μονωσει αποτελεσματικα δωματια,τωρα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο. Παντως δεν θα ημουν διατεθημενος να γεμισω τους τοιχους του δωματιου με R1,με βασικοτατο μειονεκτημα τη μειωση του χωρου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο απο κατασκευης του το κτιριο μπορει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερα μονωμενο βαση των υλικων τα οποια τοποθετουνται κατα την ανεγερση του.
  2. Φιλε Tuff_P τοποθετησα πριν κανα χρονο στο ταβανι ενος δωματιου 3χ3 σε δικη μου βαση 9 μαυρα R1. Ειχα ψαξει αρκετα το θεμα της μονωσης αλλα και της ομαλης αποροφησης ηχου και για ενα τοσο μικρο δωματιο οπου το μονο που κανω ειναι να ακουω δυνατα ταινιες και μουσικη η πιο φτηνη,καλη αλλα κ ομορφη λυση ηταν τα R1. Μου προτειναν να βαλω 4 για τον χωρο που εχω και για τον σκοπο που τα θελω αλλα διαλεξα 9 για να κλεινουν πιο ωραια το χωρο. παραπονα απο τουσ γειτονεσ δεν εχω,ενω οι κραδασμοι και τα ενοχλητικα τριξιματα των μπασων στα αντικειμενα του υπολοιπου χωρου ανοικουν στο παρελθον... Θα σου προτεινα λοιπον να συνενοηθεισ με τον ιδιοκτητη των Roundfussor,τον κυριο Λιβιο...(ειναι λιγο τρελιαρης και πολυλογας ανθρωπος),αλλα θα βγαλεις στο τελος καποια ακρη για το τι ακριβως χρειαζεται ο χωροσ σου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου