Προς το περιεχόμενο

ANESTHS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από ANESTHS

  1. καλησπερα θοδωρη η ερωτηση που εχω δεν αφορα το μαθημα το οποιο ειναι πολυ καλο κατα τα αλλα αλλα το εξης:παιζω κιθαρα περιπου 10 χρονια ομως διαβαζω συστηματικα μονο τα 2 τελευταια.οταν το χερι μου ειναι σε καλη κατασταση κ εχω φτασει σε καποιες καλεσ ταχυτητες αν τυχει μια μερα κ λειψω η δεν διαβασω σωστα κ κυριως τα arpegios τοτε την επομενη τα χερια μου παγωνουν κ οι ταχυτητεσ πεφτουν σαν να μην μελετησα ποτε!!!SOS εχω πελαγωσει υπαρχει καποιοσ τροπος να μην συμβαινει αυτο???
  2. αλλη φορα αμα θελω δικηγορους θα σας προτημισω
  3. αδερφε καλημερα.θα σου προτεινα το εξης.καταρχην με 1000 ευρω δεν παιρνεις με τιποτα καινουργια γκιμπσον.αν θελεις λοιπον σονι και καλα γκιμπσον το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι υστερα απο καλη ερευνα να αγορασεις μια μεταχειρισμενη.εγω προσωσοπικα δεν θα αγοραζα Π Ο Τ Ε μια απ ολες αυτεσ τισ μαρκες που μοιαζουν με γκιμπσον!επισης με αυτα τα λεφτα παιρνεις μια κορυφαια απο αποψη ποιοτητας φεντερ!η επιλογη δικη σου!
  4. TI GNWMI EXEIS GIA AUTI? http://fender.com/products/search.php?section=guitars&series=American+Vintage
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου