Προς το περιεχόμενο

illusiondrmr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από illusiondrmr

  1. Δυστυχως οι γνωσεις μου πανω σε πεταλια/πεταλιερες κτλ ειναι περιορισμενες, καθως παντα επαιζα και παιζω καρφι στον ενισχυτη. Απλα οι απαιτησεις της μπαντας που παιζω τωρα θέλει διαφορα μπλιμπλικια, για αυτο και ειπα να ποσταρω να μαθω καποια πραγματα για το νεο φρουτο που λεγετε HD500, μήπως και τελικα σωσω τα παραπανω 4,5,6 κατοσταρικα. Για αυτο & ακριβως ζητησα τις γνωμες σας καθως σιγουρα οι περισσοτεροι σε αυτο το forum ξερουν περισσοτερα σε αυτο το θεμα.
  2. Οκ. Σας ευχαριστω και τους 2 =) Το θεμα ειναι τωρα αν τελικα αποφασισω να παρω την HD (για τα εφφέ και ενα πεταλακι καλό για βρωμιά γιατι δεν πιστευω οτι καμια πεταλιερα μπορει να βγαλει καλες βρωμιες) η' να περιμενω να μαζεψω ακόμα κανα 400-500 παραπανω να φτιαξω τον ήχο μου με αναλογικα πεταλακια.. Μαλλον το 2ο μιας και ηδη εχω μια prs custom 24 (2600 ευρά) και εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (1100 ευρά) και δεν θα θελα να το ρισκαρω με μια digital all-in-one λυση, η οποια θα χαλασει τον ολο συνδυασμο.. Γνώμες ? =)
  3. Θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση στους κατοχους της HD500. Μπορεις να χρησιμοποιησεις καθε bank (FS1, FS2 ktl) για έναν εφφε και να τους ενεργοποιεις manually οταν το θες? πχ. στο FS1 να εχεις distortion στο FS2 να εχεις delay, στο FS3 να εχεις chorus (κτλ κτλ) σαν 8 πεταλακια διαφορετικα στα ποδια σου? Η΄απλα μπορει μόνο η καθε bank εχει το δικο της setup(disto,delay,ktl) και οταν πατας μια αλλη bank να εχεις αλλο setup (flanger, compressor κτλ) ? Και μια τελευταια ερωτηση : Επειδη εχω εναν καλο λαμπατο ενισχυτη (fender deluxe reverb) αν απενεργοποιησω στην HD500 προσομοιώσεις (preamp, amp, cabs ktl) να εχω τον ηχο του fender χωρις αλλοιωσεις (τουλ. οχι υπερβολικες...). Οπως καταλαβατε σκοπος μου ειναι να την χρησιμοποιησω σαν να εχω 8 πεταλακια διαφορετικα και το καθενα να εχει τους ηχους που θα τους ορισω εγω. (σαν την M13 αλλα αντι για 4, τα 8 της HD500). Ευχαριστω.
  4. Euxaristoume polu file, ta videakia einai diamantia ! =)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου