Προς το περιεχόμενο

liagas_666

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    54
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από liagas_666

  1. Εγώ έχω μια G290 και για τα λεφτά της είναι σαν να έκλεψα τον έμπορα 8)
  2. χωρίς πλάκα τώρα είναι απο τις ασχημότερες κιθάρες που έχω δει (χειρότερη και απο τις κατσαρές tele :twisted: )
  3. Ναι το Xstation. Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει.
  4. Τελικά επένδυσα στο novation.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Λοιπον, υπολογιστή έχω αξιοπρεπέστατο αλλά δεν έχω laptop :P και σε αυτή τη φάση ήθελα κάτι να μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου. Οι ήχοι που βγάζει το sh 201 μου άρεσαν αρκετά, ειδικά τα pads του , και νομίζω ότι μου φτάνουν, δηλαδή δεν ψάχνω κάτι allaround σαν το junoD. Από την άλλη το novation δεν το έχω ακούσει όμως υπερτερεί σαφώς σαν δυνατότητες από το sh 201 και εκτος από synth είναι και πολυ καλό controller απ ότι διαβάζω. Τα μικρά Korg που λέτε απορρίπτονται γιατί δεν θέλω κάτι με μικρά ή λιγοτερα απο 49 keys. Το Χ50 δεν το έχω ακούσει καθόλου, αρχίζουμε όμως και ανεβαίνουμε σε φράγκα. Βασικά ο λόγος που δεν θέλω να δώσω πάνω από 500e είναι ότι ακόμα είμαι n00b και ήθελα να πάρω κάτι να ασχοληθώ λίγο και μετά να πάρω κάτι ακριβότερο. Γι αυτό και δεν σκέφτομαι μεταχειρισμένο γιατί απο ότι είδα πρέπει να δώσω τουλαχιστον 800e για να πάρω κάτι. Ξέρετε μήπως που να ακούσω το novation στην Θεσσαλονίκη? P.S. johny από τον δαιμόνιο δημοσιογράφο είναι εμπνευσμένο το nick :lol:
  6. Κανένας? :( Δεν πιστεύω να σας πείραξε το "αλήτες"?Για πλάκα το είπα:P :lol:
  7. Λοιπόν, κιθαράς με μόνη εμπειρία λίγο παίξιμο με ενα φτηνιάρικο psr αποφάσισα να αγοράσω και εγώ ένα πληκτροφόρο. Μετά από λίγο ψάξιμο ήμουνα έτοιμος να πάρω το sh 201 μέχρι που είδα και το novation Χstation 49 το οποίο όμως το θέλω (κυρίως) για standalone synth. Εσείς τί λέτε? Τα φράγκα που δίνω είναι περίπου 500e και με ενδιαφέρουν κυρίως ηλεκτρονικοί ήχοι.
  8. ..πολύ τόλμη και γοητεία κατάντισε εδώ μέσα :D
  9. Αχχ... με κάνετε και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια :D Τότε που ήμουνα 13-14 και τσακωνόμουνα για το αν οι slayer είναι καλύτεροι από τους sepultura και για το αν οι deicide είναι δήθεν.
  10. κουφαλίτσα SF.. πριν λίγο τον είδα και σκεφτόμουνα να τον πάρω :lol: καλόπαιχτος κι από εμένα.
  11. Και βέβαια μπορείς να της βάλεις 2 διπλους.. είναι μάλιστα η αγαπημένη μου αναβάθμιση για tele :twisted: Η διαδικασία είναι απλή αλλά χρειάζεται σκάψιμο στην κιθάρα. Θα ανοίξεις 3 τρύπες εκεί που είναι οι μαγνήτες και η γέφυρα (αφού τα ξηλωσεις) και στην θέση τους θα βάλεις 2 EMG81 και ένα floydrose.
  12. ... Ο ένας θάβει την eurovision και την "ελληνική πραγματικότητα".. Ο άλλος θάβει αυτόν που θάβει γιατί δεν του αρέσει που θάβει.. Ο άλλος πάλι φάβει αυτόν που θάβει τον άλλο που θάβει γιατί δεν του άρεσε που τον έθαψε επειδή έθαψε.. Αφήστε τα φτυάρια.. κάνετε λες και πιάσατε τον παπά απο τα @@ρια.. :D Τώρα θάψτε και εμένα επειδή έθαψα αυτούς που θάβουνε τους άλλους επειδή έθαψαν γιατί δεν τους άρεσε που έθαψαν αυτούς που θάβουνε τους άλλους.
  13. ...LaTrappe! Kαι το Glenfiddich όμως δεν είναι άσχημο.
  14. Δεν έχουν και καμιά τρελή διαφορά στην τιμή.. Μια SL2H πρέπει να έχει κάπου 2000e ενώ η ΜΙΙ κάπου 1800e.
  15. Εγώ πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον fenderiarh και ειδικά στο ότι οι περισσότεροι έχουν διαμορφώσει άποψη για τους EMG από τον 81 και νομίζουν ότι όλοι έιναι έτσι. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και πολλοί που να μην τους άρεσαν τα καθαρά του SA.. Από την άλλη όμως διαφωνώ στο ότι ο 81 είναι χάλιας. ΝΑΙ είναι κάπως ψυχρός και τσιτωμένος αλλά για death metal π.χ. κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο. Την πρώτη φορά μάλιστα που τον είχα ακούσει δίπλα σε έναν passive humbucker δεν μου άρεσε. Όταν όμως έπαιξα για λίγη ώρα και μετά ξαναδοκίμασα τον passive μου φαινόταν τελείως ψόφιος. Από τότε δεν έχω ακούσει μαγνήτη που να μου αρέσει περισσότερο για thrash/death metal. Και οι περισσότεροι που τον βρίζουν είναι συνήθως κάποιοι που ισχυρίζονται ότι παίζουν μια χαρά death metal με τον μονό στην γέφυρα μιας strat αρκεί να έχεις κατάλληλες ρυθμίσεις στον ενισχυτή.. ¶μα είναι έτσι και εγώ παίζω blues με EMG 81 και floyd rose (και μου αρέσει μάλιστα!). Επίσης δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι αυτοί οι μαγνήτες ακούγονται το ίδιο σε ότι κιθάρα και αν τους βάλεις και ότι κάνουν τα ακριβά με τα φτηνιάρικα όργανα να ακούγονται το ίδιο. Με λίγα λόγια ο EMG 81 απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που ασχολείται με ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, το οποίο αν δεν σου αρέσει είναι φυσικό να μην σου αρέσει και ο μαγνήτης. Οι υπόλοιποι EMG όμως δεν είναι το ίδιο.
  16. Δεν ξέρω που την έχουν στην Αθήνα πάντως η κιθάρα για τα φράγκα της (όχι βέβαια 1200e !!) πετάει. Την έχω σαν κιθάρα για όλες τις δουλειές που δεν φοβάμαι να της κάνω και μια γρατσουνιά παραπάνω. Δοκίμασε την κι άμα σου αρέσει θα σου πώ που να την πάρεις με 600-700e. Αλήθεια που τις είδες τις τιμές αυτές που λες?
  17. Κοίτα και την cort G290 που σου είπα.. http://www.cort.com/guitars/g_models/
  18. ..ανοίξτε κανένα καναλάκι στο irc προς το παρόν και αργότερα το βλέπετε για dc++ :P :P
  19. Aυτό που θέλω περισσότερο να ακούσω όμως είναι ο 89 σπλιταρισμένος στον λαιμό της ESP
  20. Έχω μία Cort G290 με EMG 89/SA/SA και μία ESP MII με EMG 81/81. H Cort έχει 5θέσιο επιλογέα, 1 vol και 1 tone(το οποίο σπλιτάρει και τον 89) ενώ η ESP έχει 3θέσιο επιλογέα και μόνο 1 vol. Σκέφτομαι να αλλάξω τον 81 του λαιμού της ESP με τον 89 της γέφυρας της cort. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνω μόνος μου? Δεν θέλω να σκάσω κάνα 40e στον μάστορα για ένα πείραμα αλλά δεν έχω καμία εμπειρία (μόλις πριν 2 μήνες δοκίμασα να κάνω μόνος μου set up) και σκέφτομαι μην κάνω καμία μαμακία..
  21. EMG 81 γέφυρα SA στην μέση και 89 στο λαιμό. Το μόνο σπαστικό είναι ότι μπορεί να πρέπει να γίνει καμία επεμβασούλα για να χωρέσει η μπαταρία αλλά θα έχεις όλα αυτά που ζητάς +ένα ήχο σχεδόν ίδιο με έναν κανονικό SA στον λαιμό (ο οποίος σπέρνει) Ακόμα, αφού μιλάς για "δυνατά solo" θα μπορούσες να βάλεις και ακόμα έναν 81 στον λαιμό αντί για 89 αλλά η ευελιξία θα πάει περίπατο. Έχω όμως την άποψη ότι μια κιθάρα (ή ένας μαγνήτης) που κάνει λίγο από όλα δεν μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά καλά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου