Προς το περιεχόμενο

oikongiorgos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή oikongiorgos

0

Φήμη

  1. Τελικα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα με το winrar. Σ ευχαριστω.
  2. Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι πως τρεχεις κατι σαν administrator. Οσο για το winrar, μια χαρα...το πιασα! :-)
  3. Καλα με συγχωρεις που ρωταω, μαλλον δεν ειναι φορουμ για ερωτησεις. Αν ξαναδιαβασεις τι εγραψα πανω απο σενα, θα καταλαβεις οτι τρεχεις, και δεν με διαβασες. Χαιρετω.
  4. Πως ομως γινεται αυτο? Εχω την εικονα iso του προγραμματος, προσπαθω να το τρεξω με το deamon tools, αλλα τιποτα, δεν ανταποκρινεται, καθολου. ΚΑι ειναι σιγουρο πως λειτουργει γιατι το ιδιο εκανα οταν ειχα τα XP, τοτε εγκατασταθηκε μια χαρα.
  5. Αφου καταφερα μετα χιλιων κοπων και βασανων να βαλω τα Windows 7 στον υπολογιστη, τωρα δεν μπορω να εγκαταστησω το Nuendo 4.3 που εχω.. Υπαρχει καποιος που να δουλευει αυτα τα δυο μαζι? Ειναι συμβατα ωστε να δουλευουν μαζι? Παιδια σας ευχαριστω..
  6. Οχι, μακαρι να ηταν μονο αυτο που λες. Εξεταζομαστε στο ποσο καλα ξερουμε τα windows, κατι σαν τις εξετασεις του ECDL και ειναι μαθημα πτυχιου, αλλα φυσικα δεν αναγνωριζεται απο καπου. (και η σχολη μου ουδεμια σχεση εχει με την επιστημη των υπολογιστων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
  7. Γιατι να μην υπαρχουν? Οταν μας υποχρεωνουν να δινουμε εξεταστεα μαθηματα πανω στη φορμα των windows και του office, δεν ρωτανε αν εχω 250 ευρω να δωσω ωστε να τα αγορασω. Δεν θα ηταν αδικο? Αυτο, ειναι ενα απ τα λιγοστα καλα πραγματα που εχουν απομεινει στα ελληνικα δημοσια πανεπιστημια. Τωρα, περα απ αυτο, ειδα οτι το κλειδι ειναι της εκδοσης profesional, οποτε πρεπει και να βρω την profesional εκδοση και οχι πχ την premium, σωστα? Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια.
  8. Ευχαριστω για την ανταποκριση. Αναρωτιομουν αν γινεται γιατι φανταστειτε να τα σβησω οοολα απο μεσα, να παω να το βαλω, και να μην γινεται... Θα παει τζαμπα μια ολοοοκληρη μερα κανοντας ουσιαστικα ενα φορματ χωρις λογο...
  9. Μα... δεν εχω παρανομα το κλειδι! Μας το παραχωρησε η σχολη, εντελως νομιμα, καλυπτεται απο το πανεπιστημιο! Απλα το λινκ που μας δωσανε για να κατεβασουμε τα windows, δεν λειτουργει προσωρινα και ετσι ψαχνω μηπως τα βρω (αυθεντικα) απο αλλου!. Σε ευχαριστω για την απαντηση!. ::)
  10. Παιδες καθε χερι βοηθειας δεκτο! Απεκτησα απο τη σχολη μου ενα κλειδι αυθεντικο για τα καινουρια windows αλλα δεν εχω...τα windows. Αν τα βαλω απο αλλο dvd ασχετο, και βαλω το κλειδι που εχω, θα δουλεψουν? Η θα βασανιστω τζαμπα? Ευχαριστωωω. :)
  11. Θα γινω πιο σαφης. Η καρτα ηχου εχει 8 θεσεις. Το προγραμμα παιρνει σημα μονο απο το πρωτο καναλι και οχι απο τα επομενα. Βασικα δεν γνωριζω την "ηχοληπτικη" ορολογια, οποτε και γω δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο. Ειναι σαν να χω αντι για 8καναλη, μονοκαναλη, ας το πω ετσι. Σ ευχαριστω για το χρονο σου.
  12. Παιδες χαιρετω!. Χρειαστηκε προσφτα να κανω φορματ στον υπολογιστη. Αφου λοιπον περασα τον driver της καρτας ηχου, ( TAscam fw-1804, 8 καναλια), προσπαθω να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις μεσα απο το Nuendo 4, για να γραφω οπως και πριν, αλλα τα χω βρει σκουρα. :'( Μπορει καποιος που χει το ιδιο ή παρομοιο προγραμμα να με καθοδηγησει στο τι πρεπει να κανω? Θα σας ειμαι υποχρεος, ειλικρινα. Σας ευχαριστω πολυ.
  13. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.. 8) Χμ.. στο μοναστηρακι ειναι αυτος.. Κανενας αλλος πουθενα ρε παιδια?
  14. Παιδες χαιρετε! :) Γνωριζετε απο που μπορουμε να δοκιμασουμε απο κοντα-περα απο ιντερνετ- κιθαρες ηλεκτρακουστικες της Tanglewood στην Αθηνα? Γνωριζω το σχετικο καταστημα-αντιπροσωπο στην Θεσ/νικη αλλα ειναι καμποσα χιλιομετρα βορεια.. Εχει καποιο καταστημα αυτες τις κιθαρες? η εστω καποιες, να παρουμε μια ιδεα... Σας ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου