Προς το περιεχόμενο

Strutter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Thessaloniki

Συμμετοχή Strutter

0

Φήμη

  1. Κατέβασα το demo. Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνω. Θα ήθελα κάτι σαν το Vstack της Steinberg. Ξέρετε κάτι τέτοιο?
  2. Thnx παιδιά! Το intone keys είναι ελαφρύ πρόγραμμα? Θελω να τα δουλέψω σε ένα παλιό laptop. Όσο αφορά το ableton αν δε κάνω λάθος δεν είναι αποκλειστικά για αυτή τη χρήση (?)
  3. Παιδιά θέλω να βγάλω live ένα midi keyboard μαζί με το laptop. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φορτώνει μόνο vsti? Δε θα ήθελα να αναλάβει αυτή τη δουλεία το Cubase. Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για αυτή τη χρήση. Ευχαριστώ πολύ :)
  4. Χρειάζομαι έναν clock generator, αλλά θέλω κάτι οικονομικό. Είδα έναν της ΑRT τον "Syncgen". http://www.thomann.de/gr/art_syncgen.htm Ποια είναι η άποψη σας? Υπάρχει κάποιος που να το ξέρει? Θέλω να συγχρονίσω 4 μηχανήματα και να το χρησιμοποιήσω σαν "master". Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο και οικονομικό?
  5. Άλλη μια λύση είναι να γράψεις τα playback μέρη μονοφωνικά στο Right κανάλη και ένα μετρονόμο στο Left και να τα παίζεισ απ΄το ipod. Δηλαδή, απ'το Right θα δίνεις στο PA και απ΄το Left θα ακούει ο drummer στα ακουστικά του. Πιο σίγουρο από laptop, αλλα δε μπορείς να κάνεις αλλαγές την ωρα του live.
  6. Παιδιά όσο απίστευτο και αν ακούγεται το συγκεκριμένο πετάλι της behringer είναι τέλειο!!! Το έπαιζα ένα χρόνο και δεν είχα το παραμικρό παράπονο. Είχα δοκιμάσει αρκετά chorus πετάλια (και το boss) αλλά μόνο αυτό κάθισε τόσο καλά στον ήχο μου. 8)
  7. Πάρε τη Soundcraft και μη το σκεφτεσαι. Δε συγκρινεται το σήμα της με της bahringer. Και αν το προβλημα σου είναι η καρτα ήχου σου, παρε μια φτηνή μεταχειρισμένη. Θα βρεις αρκετές στις αγγελίες του noiz.
  8. Pesta xrisostome............! Mas exoune priksei. Kai de ftanei mono afto, ipovathmizoun kai ti noimosini mas....!
  9. to kserw re si to multiface, alla de mporw na diathesw panw apo 400-450 euro..... Tha to ithela omws poli...! Kati allo? Tis sigkekrimenes pou anefera tis kserete?
  10. Εχω δει 2 κάρτες. Την ESP-1010 PCI RACK ESI και την Delta 1010 (M-audio). Ποια είναι η γνώμη σας? Την πρώτη δεν τη ξέρω, αλλα στα χαρακτηριστικά της είναι παρόμοια με τη δεύτερη και με πολύ χαμηλότερη τιμή. Ενώ για τις M-audio εχω ακούσει ότι έχουν προβλήματα με τους drivers τους. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχεται να προτείνετε κάτι αλλο? (θέλω οπωσδήποτε 8 in)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου