Προς το περιεχόμενο

thanos7string

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από thanos7string

  1. Στο forum στο site της Randall ειχε γραξει ο ιδιος o Fortin οτι τα τελευταια κομματια εχουν ενα certification note οτι εχουν γινει modified by Mike Fortin οποτε εποικηνωνησα με τον thomann αν γινεται να μου το επιβεβαιώσουν και πραγματι το ειχαν. Οποτε και προχωρησα στην αγορα. :)
  2. Παιζω με 7χορδες και low tuned 6χορδες και βγαζει σουπερ καφριλα με το gain να ειναι λιγο πιο πανω απο την μεση. 8) randall delivers
  3. Καμια απολυτως σχεση τους εχω ακουσει και τους δυο. Ο Diavlo με το μοντ απο τον Fortin ειναι κλασεις ανωτερος οσο και αν δεν μπορεις να το πιστεψεις ;D . Ξεχασα να αναφερω οτι τον 6260 τον ειχε κολλητος μου και μου τον ειχε αφησει καμια βδομαδα οποτε εκανα συγκριτικο τεστ με τον Randall. 120watt bugera 6L6 vs 50 watt JJ EL34. 4χ12 καμπινα με eminence governor 8 ohm. O randall ειχε πολυ μα πολυ καλύτερα καθαρά και επισης δεν ακουγοταν το παραμικρο οταν δεν επαιζες σε σχεση με τον bugera που ακουγα την κολαση απο τα μεγαφωνα ;D. Οι EL34 κανουν την διαφορα εδω περα φανταζομαι. Στα γκαζια ο bugera ειναι κτηνος (χωρις να υστερει και εκει o randall) αλλα ρε φιλε μου πολυυυυ γκαζι. Μετα το 4 απλα δεν εχει νοημα οσο και αν γυριζεις το knob σε αντιθεση με τον randall που εχει πολυ πιο χρηστικο gain. Πιστευω οτι οποιος παρει τον bugera πρεπει αμεσως να αλλαξει τις λαμπες και μιλαμε για 9 λυχνιες. Ακομα και σε αυτον τον τομεα ο Randall ειναι πιο versatile γιατι παιρνει οτι τελικη λαμπα υπαρχει χωρις να χρειαστεις να κανεις bias 8) . Πες με biased πες με οτι θες αλλα εμενα μου φαινεται πολυ ανωτερος σε σχεση με τον bugera. Και στον κολλητο μου αρεσε περισσοτερο και τον πουλησε τον bugera :D .
  4. Λοιποοοον καλησπερα και απο μενα. Την εχω 4 μηνες την κεφαλη και μπορω να σου πω οτι δεν εχει καμια σχεση με τον rh50t. Τα βιντεο που ποσταρες δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που υπαρχει τωρα. Για να εξηγούμε, η Randall προσελαβε πριν κανενα χρονο τον κυριο Mike Fortin ο οποιος φτιαχνει και δικους του επωνυμους ενισχυτες και κανει μοντς στα παντα, απλα γκουγκλαρε τον. Εχει βαλει λοιπον το χερακι του και στον συκγκεκριμενο ενισχυτη και πραγματικα εχει κανει απιστευτη δουλεια. Παιζει απο blues μεχρι και death metal ανετα (με το boost δεν χρειαζεσαι και OD pedal για να σου ''σφιξει'' το gain). Πολυ ευαισθητο ΕQ και μπορεις να πετυχεις οτι ηχο θες με λιγο ψαξιμο. Επισης μπορεις ανετα να βγαλεις ενα πολυ οραιο τονο ακομα και σε πολυ χαμηλες εντασεις πραγμα που στον bugera 6260 που ειχα μια περιοδο δεν μπορουσα με την καμια. Κατα την γνωμη μου στα χρηματα που ειναι δεν βρισκεις τιποτα καλυτερο και ειχα ψαχτει και ακουσει αρκετες κεφαλες η αληθεια ειναι. Επισης η Randall στο Namm 2013 παρουσιασε αυτα. :) http://guitarnoize.com/namm-2013-randall-amplifiers-launches-diavlo-tube-amplifiers/ http://guitarnoize.com/namm-2013-randall-amplifiers-unleash-the-thrasher-series/ Σε περιπτωση που θελεις να τον ακουσεις και εισαι Αθηνα ευχαριστως να βοηθησω αν δεν μπορεις να τον δοκιμασεις αλλου :D .
  5. Εγω που πηρα παντως προσφατα αυτην εδω την b.c. rich http://www.thomann.de/gr/bc_rich_jrv_7_tp.htm δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος και στα χρηματα αυτα, με τα specc που εχει δεν βρισκεις ευκολα κατι καλύτερο. Μονο μαγνητες θα αλλαξω και αυτο επειδη τυχαινει να εχω εναν neck dimarzio απο αλλη 7χορδη που ειχα. Επειδη εχω και jackson και ibanez αλλα και Ltd κιθαρες ολες γύρο στα 800 euro μπορω να πω οτι απο θεμα ποιοτητας δεν υστερεί σε τιποτα απολυτως η b.c. rich και παιζει φανταστικα χωρις το παραμικρο προβλημα.
  6. Με τετοιο budget εχεις πολλες επιλογες και απο την στιγμη που δεν εχεις και πολλους περιορισμους παρα προτιμησεις θα βρεις ευκολα :) . Για μενα παντως καλο θα ηταν να μην βιαστεις να αποφασισεις και επειδη πλησιαζει και το NAMM (τελοι Ιανουαριου) οπου λογικα θα δουμε και αρκετες νεες προτασεις.
  7. Ηταν εκτος μπατζετ μου :-\ . Τον ειχα κοιταξει και διαβασα καποια reviews σε αλλα site. Το συμπερσμα που εβγαλα ηταν οτι δεν ειναι high gain αλλα δεν τον εχω ακουσει για να ξερω. Φανταζομαι με overdrive πεταλι βγαζεις το extra gain που θες αλλα και παλι στα λεφτα που κανει υπαρχουν καλυτερες High Gain επιλογες χωρις την αναγκη για πεταλι.
  8. Ημουν σε αναζητηση λαμπατης high gain κεφαλης και γω με μπατζετ μεχρι 450ευρο και πανω κατω οτι σου προτεινουν τα αλλα παιδια αυτα δοκιμασα. Ο Blackstar για τα 5watt εκανε τιμια δουλεια αλλα εμενα προσωπικα μου φανηκαν λιγα τα watt και ηθελα λιγο περισσοτερο gain. Ο Dark terror εξαιρετικος και με EQ πεταλι στην loop πραγματικα εβγαζα οτι ηχο ηθελα. Το μονο αρνητικο για μενα και ο λογος που δεν προχωρησα ηταν το γεγονος οτι ειναι μονοκαναλος. Ο αλλος κιθαριστας που παιζουμε μαζι εχει τον Βugera 6260 οποτε τον δανειστικα για καμια βδομαδα. Ολα καλα, ολα σουπερ, τονους gain αλλα νομιζω τα 120 watt ειναι too much. Oσο και αν εχει master volume ο ενισχυτης για να ακουστει οραια πρεπει να τον εχεις στο 2 τουλαχιστον και πραγματικα ειναι πολυ δυνατα. Τελικα στραφηκα σε μια εντελως τυφλη αγορα απο thomann αφου δεν τον εβρισκα να τον δοκιμασω πουθενα. Να ναι καλα το το 30 day money back βεβαια :D http://www.thomann.de/gr/randall_rd_50h_head.htm Υπαρχει και σε combo btw. Τον εχω δυο βδομαδες κοντα και ακομα τον μαθαινω αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ξαφνιασμενος για το ποσο καλος ειναι. Ακομα και ο αλλος κιθαριστας σκεφτεται να δωσει τον bugera για αυτον. Το μονο αρνητικο ηταν η απουσια footswitch αλλα με 12 ευρο πηρα ενα για να κανω την δουλεια μου. Ολους τους δοκιμασα σε καμπινα Randall 4x12 με eminence governor 8ohm μεγαφωνα.
  9. O Mesa χαλαρα στο συγκεκριμενο βιντεο για μενα. Περισσοτερο ογκο και πιο γεματος ηχος. Τα +50βατ μαλλον βοηθανε σε αυτο νομιζω. Btw ειναι και οι δυο στα ιδια settings στο EQ?
  10. Καλησπερα και απο μενα. :) Εχω μια kelly KE3 MIJ με το Jackson Low Profile JT580 και μπορω να πω οτι με ενα καλο σεταρισμα ειναι okay το floyd. Παντως επενδυσα σε ενα Tremol-no ( απο τις αγγελειες το πηρα) γιατι αρκετες φορες χρειαζομαι να κανω drop την πανω χορδη και ως περισσοτερο ρυθμικος ειναι σπανιες οι φορες που το χρειαζομαι οποτε εχω και το κεφαλι μου ησυχο ξεροντας οτι το lockαρω οποτε θελω.
  11. Παιδια με τον Orange dark terror http://www.thomann.de/gr/orange_dark_terror_head.htm δεν θα εκανε την δουλεια του? Δεν τον εχω προσωπικα ακουσει απο κοντα παρα μονο απο το youtube αλλα στα λεφτα που εχει ορισει ο OP μου φαινεται και αυτος ως μια καλη λυση. Η' για περισσοτερο versatility λογο περισσοτερον επιλογων στο EQ τον signature του jim root?
  12. Σιγουρα το καλυτερο και ιδανικοτερο θα ταν να δοκιμασεις την κιθαρα πρωτα και αν σε βολευει και σου αρεσει τοτε απο που και πως θα την παρεις περναει σε δευτερη μοιρα ;D Παντως εκτος απο τις gibson και ESP/LTD τσεκαρε και μερικες LP της ibanez. Ειχα μια art300 εξαιρετικη και το μπρατσο της δεν ηταν οσο λεπτο ειναι τα αντιστοιχα των σουπερστρατ της ibanez. δες για παραδειγμα http://www.thomann.de/gr/ibanez_arz800tdr.htm http://www.thomann.de/gr/ibanez_art520hs_ltd.htm και για εντελως αλλη φαση http://www.thomann.de/gr/ibanez_arz307_bk.htm ;D
  13. Αναμενονται τα καινουργια μοντελα της ιμπανεζ για το 2011 οποτε ριξε και μια ματια στο σαιτ τους. RGA7 & RGD7320Z ειναι πολυ καλες επιλογες περα απο την απεξ που επισης ειναι αρκετα καλη επιλογη. Η πρωτη εχει ακτιβ ιμπανεζ μαγνιτες που σε περιπτωση που θες να τους αλλαξεις για EMG η' SD Blackouts δεν θα χρειαστει σκαψιμο και η δευτερη εχει, περα απο το tremolo και το tone που θες, και μακρυτερο scale 26.5 που ειναι οτι και πιο επυθημητο για τα πιο χαμηλα κουρδισματα. Τιμες πανω κατω γυρο στα 800 με 900 ευρο και μπορει να λεω και πολλα.
  14. Γεια χαρα σου φιλε :) Υπαρχουν πολλες επιλογες απο τν ιμπανεζ για 7χορδη οποτε καλο θα ταν να μας πεις περιπου ποσα χρηματα θες να διαθεσεις και τι σπεκς περιπου θες για να σε βοηθουμε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου